Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan nőről, aki nem tud autót vezetni?

Figyelt kérdés
láttok különbséget az autót vezető nők és a nem vezető nők között személyiségben? mennyire fontos nektek? volt már hogy inkább autót vezető nőt választottatok egy nem vezető helyett? itt most vonatkoztassunk el attól, hogy mennyire van szükség autóra stb.

2021. jan. 9. 20:15
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
77%
Személyiségben akkor látok különbséget, ha valaki a jogosítványára vergődik és azt hiszi, hogy egyszerűbb lesz tőle, akinek nincs. Na az szerintem elég szánalmas. :D
2021. jan. 9. 20:55
 12/30 anonim ***** válasza:
91%
Nő vagyok, és muszáj vezetnem. Nem szeretem, de muszáj. Nehezen vettem rá magam, hogy letegyem a jogsit. A férjem sose erőltette, de maximálisan támogatott, amikor végre elszántam magam. Ugyanaz van, mint az élet többi területén (munkámban, párkapcsolatomban, gyereknevelésben). Állandóan mardos a kétség, hogy jól csinálom-e, a környezetem meg nem érti mi bajom van magammal.
2021. jan. 9. 21:28
 13/30 anonim ***** válasza:
90%
10: de, el lehet felejteni. Okkal létezik tanfolyam, amivel a vezetői rutint érdemes felfrissíteni... Még egy sima biciklizés is máshogy néz ki, ha az ember egy évtizedet kihagy. Nemhogy a fővárosban nekiállni autókkal bohóckodni.
2021. jan. 9. 21:39
 14/30 anonim ***** válasza:
54%
Ferfi vagyok alig varom hogy mas vezesen helyetem.. utalom sok idiotat pesti utakon
2021. jan. 9. 21:42
 15/30 anonim ***** válasza:
85%
Én sem értem, mi köze van ennek az "egyszerűséghez", nincs rá mindenkinek szüksége, nem érné meg anyagilag. Pláne míg nincs az ember lányának gyereke, sem idős, beteges rokonai.
2021. jan. 9. 21:47
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
de ha van
2021. jan. 9. 21:49
 17/30 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem fontos dolog megtanulni vezetni.. eletedbe szukseges a mobilitas Leginkabb magadert
2021. jan. 9. 21:51
 18/30 anonim ***** válasza:
78%

Sok előnyét látom és jó lenne, de nem érzem magam úgy, hogy helyem lenne az utakon... nem lennék jó vezető, eleve nem tudok annyifele figyelni, sokszor elkalandozom, nincs türelmem a hülye emberekhez, sem a bunkókhoz, lassú a reakcióidőm...

Az exem erőltette, nem értette meg, hogy bennem nincs meg ez ami a vezetéshez kellene.

2021. jan. 9. 21:55
 19/30 anonim ***** válasza:
73%

Egyáltalán nem fontos számomra, ez a dolog nem befolyásolja.

Én nagyon szeretek vezetni szóval szívesen vezetek helyette is.

22F

2021. jan. 9. 21:56
 20/30 anonim ***** válasza:
74%
Kisvárosban lakunk, alap az autó mindkettőnk munkájához. Mindketten a saját autónkat vezetjük párommal. Én jobban vezetek, ezert sokszor inkább az en autómmal utazunk. 37n
2021. jan. 9. 21:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!