Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ismerkedés során kiderül a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkedés során kiderül a 21 éves lányról, hogy már nem szűz, párkapcsolatban veszítette el, az inkább vonzó vagy taszító lenne a számotokra férfiak? (Mondjuk 20-28-as korosztály)

Figyelt kérdés
Írjátok meg a korotokat is léccy.

2021. jan. 4. 21:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
25%
Ilyen egy fasz kérdést...
2021. jan. 4. 22:51
 22/32 anonim ***** válasza:
81%

20.-nak.

Mert a többség nem elmebeteg és/vagy vallási fanatikus.

2021. jan. 4. 22:52
 23/32 anonim ***** válasza:
79%
Ez teljesen normális,még jó hogy nem vagy már szűz 21 éves létedre.
2021. jan. 4. 23:49
 24/32 anonim ***** válasza:
70%
Taszító, hogy az ilyen privát dolgokat már az ismerkedés elején teregeti...
2021. jan. 5. 00:18
 25/32 A kérdező kommentje:
Pedig meg kell, hogy mondjam, hogy minden első randin feljön szinte a múlt és az előző kapcsolatok téma. Sőt sokan nekem szegezik a kérdést egyenesen, hogy szűz vagyok-e még. Nyilván nem úgy ismerkedek, hogy bemutatkozás után közlöm ezt az információt magamról.
2021. jan. 5. 09:48
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Legalább ne találnál ki hülyeségeket. Senkit sem faggatnak arról első randin hogy szűz-e, főleg nem egy felnőtt nőt, főleg nem manapság, ahol a fiúk-lányok jelentős része 14-16 évesen szexel először.
2021. jan. 5. 09:58
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát komolyan nem értem hogy ez miért van?? Szerintem elmegyek randira nem a múltad, ha nem a jelened érdekel, és nem is a volt szexuális életed, legfeljebb majd ha addig eljutunk akkor igen fontos hogy tudjam akkor ott hogy hogyan álljak hozzád! Nem tudom nincs más téma?? Lehet jobb is ha nem foglakózzol tovább ilyen palikal!!
2021. jan. 5. 10:15
 28/32 A kérdező kommentje:

Ne hidd el 26-os de van ilyen. Sőt barátnőm ezért nem talált senkit Tinderen pl, mindenki megkérdezte, hogy szűz-e 19 évesen. Az volt, és el is köszöntek tőle.

Szóval valakinek a szüzesség nem jön be, másoknak meg lehet, hogy a tapasztalat.

2021. jan. 5. 10:59
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokakat inkább "taszít" a szüzesség, mert egy szűz lány macerás. Egyrészt várni fog jó eséllyel az együttléttel, másrészt az első nem kellemes általában. Meg mostanában nem úgy keresnek azért az emberek párt, hogy na ő megvan, akkor életünk végéig együtt leszünk. Pláne tinderen. Más úgy az első együttlét, hogy fokozatosan kialakul a szerelem, vágynak már egymásra és nem számít a szüzesség, és más a Tinder világa, ahol idegenek dumálnak.
2021. jan. 5. 11:03
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

A Tinder szexpartner kereső. A szüzesség elvesztése nem félórás program valakivel akit hat órája húztál jobbra.

Gondolom úgy viselkedesz/ úgy nézel ki mint egy szűzlány, szóval csak azok érdeklődnek irántad komolyabban akik szüzet keresnek valami oknál fogva. Ezért kérdezgetik tőled. (Ismerős, tőlem is sokszor megkérdezték már. Elég csúnya vagyok, és visszafogott, zárt ruhákat hordok, úgyhogy feltételezik hogy nem kellettem még senkinek.)

2021. jan. 5. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!