Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedés során kiderül a 21 éves lányról, hogy már nem szűz, párkapcsolatban veszítette el, az inkább vonzó vagy taszító lenne a számotokra férfiak? (Mondjuk 20-28-as korosztály)
Figyelt kérdés
Írjátok meg a korotokat is léccy.2021. jan. 4. 21:17
11/32 anonim válasza:
Kapcsolatban veszítetted el? Akkor nem gond 😌 se nem vonzzó, se nem taszító
20/F
12/32 anonim válasza:
10.-nek.
De miért szexelne veled egy szűz lány? Ki vagy te?
13/32 anonim válasza:
Normális értekrenddel bíró, tisztességes és magabiztos férfi.
Nem libsi-csíra, akiknek az a fontos hány lány "volt meg", és a szex körül forognak a gondolatai.
14/32 anonim válasza:
Minden szűz lányt mentsen meg a jóisten ettől a konzervatív csírától.
15/32 anonim válasza:
Tőlem ugyan nem kell a szűz lányokat megmenteni, én mentem meg őket, hogy olyanná váljanak, mint amilyen te vagy. Kit tudja, hány pasi járt már benned.
16/32 anonim válasza:
Jézusom, milyen emberek járnak köztünk. S ezeknek szavazati joguk van... :D
17/32 anonim válasza:
Lyuly pokolja fogok jutni, mert nem csak egy darab konzervatív himbilimbi járt bennem. De félek. Te kis szűzoltó :D
18/32 anonim válasza:
Na, cenzúra. Ide sem érdemes választ írni tovább.
19/32 anonim válasza:
Én a libsi-csírákra izgulok. ❤️😍
20/32 A kérdező kommentje:
Egyetlen egy fiúval voltam, kapcsolatban történt a dolog. Nagyon szerelmes voltam, de sajnos lecserélt másra.
Kiváncsi voltam, ez mennyire taszító, de boldogság látni, hogy a többségnek nem az.
2021. jan. 4. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!