Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a kisebbik rossz: a dögös, bögyös test, hozzá "elmegy" arc, vagy a melletlen, vékonyka test, hozzá bájos, szépséges arc? Nem csak férfiaktól, nőktől ugyanúgy kérdezem, mert érdekel, nők szerint melyik vonzóbb a férfiak számára!
Ezt a kérdést most hogy kell érteni? Saját mércével nézve átlagos és gyönyörű arcú nő, vagy más mondja meg melyik az, amiből választani lehet?
Csak mert itt már Palvin Barbira mev Amber Heardre is írták, hogy átlagos, nem túl szép arcú nő.
Azt meg mindenki el tudja képzelni hogy néz ki egy felnőtt nő, akinek olyan a teste, mint egy óvodás fiúnak.
Szerintem azt sem feltétlenül kompenzálja egy szép arc.
Azt meg nem írom,hogy az arcot meg a testet műttesse meg bármelyik, mert az volt a kérdés úgy ahogy van melyik kevésbé zavaró.
Átlag arc+bomba test vs átlag alatti test+szép arc?
Ízlések és pofonok, akkor már lehet jobb az előbbi.
Én szép arcú, nagy mellű, kicsit husis vagyok.
Azt vettem észre az arc sokat számít.
Nekem csúnyácska az arcom, es dundi vagyok. Szerinted?
Nem jó a kérdés amúgy szerintem. Mármint sok pasi örül annak, hogyha gondoskodó vagy, szereted a barátait, figyelsz rá, és bízhat benned. Persze, lehet undorral szeretkezik napi többször velem a párom és valójában nem is tetszem neki, csak megalkudott, mert amúgy jó fej vagyok. Nem tudom..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!