Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik a kisebbik rossz: a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a kisebbik rossz: a dögös, bögyös test, hozzá "elmegy" arc, vagy a melletlen, vékonyka test, hozzá bájos, szépséges arc? Nem csak férfiaktól, nőktől ugyanúgy kérdezem, mert érdekel, nők szerint melyik vonzóbb a férfiak számára!

Figyelt kérdés
2020. dec. 31. 15:01
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok, és inkább nőies test okés arccal
Férfi vagyok, és inkább sugárzó arc melletlen testtel
Nő vagyok, és szerintem egy bögyös nőnek több lehetősége van
Nő vagyok, és szerintem többre megy egy gyönyörű arc, mint 2 nagyobb mell
48 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
Inkabb legyen szep arca, a cicit meg lehet mutetni
2020. dec. 31. 15:06
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Haha, még, ha így működne. Szerintem a többség örül, ha az alakja és az arca is legalább közepes, átlagos a nőnek.
2020. dec. 31. 15:08
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
A testet lehet sporttal és jó táplálkozással is formálni, arról nem is beszélve, hogy sok férfi nem a nagy mellekre gerjed. Az arcot max műteni lehet, szóval mindenképp szerencsésebb a szép arc.
2020. dec. 31. 15:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok egyértelműen állást foglalni, van olyan, hogy egy nagyon dögös testű, bögyös, de átlagos arcú nőre is rágerjedek, meg olyan is van, hogy egy vékony, kismellű, nagyon szép arcúra is.
2020. dec. 31. 15:10
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Én nem tudnám eldönteni, hogy az említett kettő közül melyik. Ronda arcú és lapos, gebe testű nő vagyok, annyi biztos, hogy ez így a lehető legrosszabb kombináció, teljesen esélytelenné tesz még szexpartner találására is. De ritka, hogy valaki ekkorát bukjon a genetikai lottón, általában vagy az arc, vagy a test rendben szokott lenni.
2020. dec. 31. 15:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem valahogy mindig a vékonyabb, pici cicijű nők jöttek be, az sem probléma hogyha nincsen hozzá túl szép arca. 36/f
2020. dec. 31. 15:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést most hogy kell érteni? Saját mércével nézve átlagos és gyönyörű arcú nő, vagy más mondja meg melyik az, amiből választani lehet?

Csak mert itt már Palvin Barbira mev Amber Heardre is írták, hogy átlagos, nem túl szép arcú nő.

Azt meg mindenki el tudja képzelni hogy néz ki egy felnőtt nő, akinek olyan a teste, mint egy óvodás fiúnak.

Szerintem azt sem feltétlenül kompenzálja egy szép arc.

Azt meg nem írom,hogy az arcot meg a testet műttesse meg bármelyik, mert az volt a kérdés úgy ahogy van melyik kevésbé zavaró.

Átlag arc+bomba test vs átlag alatti test+szép arc?

Ízlések és pofonok, akkor már lehet jobb az előbbi.

2020. dec. 31. 15:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én szép arcú, nagy mellű, kicsit husis vagyok.

Azt vettem észre az arc sokat számít.

2020. dec. 31. 15:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csúnyácska az arcom, es dundi vagyok. Szerinted?

Nem jó a kérdés amúgy szerintem. Mármint sok pasi örül annak, hogyha gondoskodó vagy, szereted a barátait, figyelsz rá, és bízhat benned. Persze, lehet undorral szeretkezik napi többször velem a párom és valójában nem is tetszem neki, csak megalkudott, mert amúgy jó fej vagyok. Nem tudom..

2020. dec. 31. 15:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A nőknek az a válaszuk többnyire az hogy legyen szép az arca a nőnek mert az jobban be jön a pasiknak, de ők inkább a bomba alakra irigyek :D ergo a pasik is jobban megnéznek egy bomba testű csajt.
2020. dec. 31. 17:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!