Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, hogyan befolyásolja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hogyan befolyásolja a véleményetek ismerkedéskor az, hogy a férfinak milyen autója van?

Figyelt kérdés

2020. dec. 30. 14:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%

Amikor megismerkedtem a párommal, fogalmam sem volt, hogy milyen autója van. Nem is került szóba.

Utólag pedig örülök, hogy egyrészt van autója, másrészt tud és szeret vezetni, harmadrészt pedig, hogy egy elég jó, megbízható és biztonságos autója van. De az előző páromnak pl. sem jogsija, sem kocsija nem volt, mégis együtt voltam vele.

De tény, hogy az autó kényelmes dolog, és jó, ha van.

2020. dec. 30. 15:02
 12/25 anonim ***** válasza:
86%

Nem erdekelnek az autok, altalaban a legtobb ismerosomnek valami normalis van, amit max 500 ezer - 1 millio kozott vett hasznaltan, ez a jellemzo.

Ha valami apro, nyikorgo, regi, legkondi nelkuli szeteso szar lenne, az nyilvan zavarna, de atlagos keresetu fiatalok kozott ismerkedem, nem pedig 55 eves, alkoholista kozmunkasokkal a falubol, szoval eleve nem nagyon ismerek embereket olyan szar autoval, amibe mar tenyleg ciki lenne beulni.

2020. dec. 30. 15:20
 13/25 anonim ***** válasza:
86%
2003-as swiftem volt. Azt nézték hogyan vezetem, biztonságban érezhetik-e magukat vagy ricer módom hidegen üveghangon tolom-e menőzésből, illetve szerették, hogy tiszta, jó állapotban van, nem büdös belül stb.
2020. dec. 30. 15:21
 14/25 anonim ***** válasza:
20%
Tapasztalataim szerint elég sokakat érdekel. Nem rókabundás, plázás, szőke, top modell nőkre kell gondolni, sima egyszerű 120-200 ezres jövedelmű, alkalmazottként dolgozó nők kifejtik a véleményüket. Nekik mindegy a szín és a márka. Forma tetszik neki, mindenből új, fiatal legyen. Ezt szóvá is teszik. Nekik a 10 éves autó már öreg. Főleg azok szólják le az autómat akinek egy biciklije nincs.
2020. dec. 30. 15:47
 15/25 anonim ***** válasza:
92%

10# akkor még nem csszte el úgy a hajad a fodrász h férfi létedre nem bírtál végig menni az utcán...Még a csövesek is engem oltottak :D :D

Amúgy nehezen hiszem ,hogy ha két ember szimpatikus egymásnak csak azért NEM LESZ BELŐLE SEMMI MERT A PALINAK NINCS KOCSIJA :D

Az lehet ,hogy emiatt már a szűrőjükön át sem mész de az ő szűrőjük a tied is.Gondolom te neked sem kell olyan barátnő aki lenéz mert nem tudsz vezetni jelen állapotodban..Amit később ha valóban szükséges lesz valamelyikőtök orvosol majd.

És LE AZ OLYAN SZTEREOTÍPIÁKKAL MINT ,HOGY A NŐK NEM TUDNAK VEZETNI..MEG HOGY A VEZETÉS A FÉRFI DOLGA!

Engem nyugodtan fuvarozgathatnak a hölgyek :))Sőt mondjuk ha nem barátnő az illető hanem feleség simán veszek én kocsit "neki"..alias nem szolok bele milyen lesz az autó olyan lesz amilyet ő akar...ő vezeti és pont.

2020. dec. 30. 15:52
 16/25 anonim ***** válasza:

Igazából nem befolyásoló tényező. Ha alapvetően tetszik a pasi maga, akkor nem érdekel, milyen kocsija van, vagy hogy van-e egyáltalán.

Csak annyi, hogy ha mondjuk van neki, akkor az legyen karbantartott, tiszta, normális, ne egy lestrapált, dohányszagú disznóól.

2020. dec. 30. 15:55
 17/25 anonim ***** válasza:
41%
Ha felvág vele, mutogatja és a wc-re is azzal megy, akkora kuka. Annyira szánalmas, mikor a férfiak azt hiszik, hogy rajtuk kívül bárkit érdekel a fostos kocsikájuk 😂 Főleg úgy, hogy a főváros közepén élek, ahol kb egyszerűbb, ha nincs autód.
2020. dec. 30. 15:59
 18/25 anonim ***** válasza:
92%

16#teljesen igazad van ezt kihagytam.Rühellem mikor ilyen redvás kocsival akarnak fuvarozni :(

Nem kell patyolatnak lenni,de azért ne ragadjak bele a kosztól az ülésbe.

ÓÓÓ brit tudósok megállapították ,hogy a nőknek az egyik legjobb kikapcsolódás vezetni képtelen palikat céltalanul fuvarozgatni :))

(bocs imádok kocsiba menet közbe zenét hallgatni..az anyós ülésen.)

3xF

2020. dec. 30. 16:01
 19/25 anonim ***** válasza:
Nálunk csak nekem van jogsim, nekünk semmi bajunk ezzel. 30/N
2020. dec. 30. 16:08
 20/25 anonim ***** válasza:
84%
Az a gond, hogy egy kalap alá veszed "a nők" véleményét. Így gyakorlatilag bármit jelöl bárki a szavazáson, fals eredményt ad.
2020. dec. 30. 16:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!