Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit akar tőlem?
22 éves vagyok, a férfi 32, ő kezdeményezte az ismerkedést. Beszéltünk arról is, hogy ki hogy lát egy jól működő kapcsolatot, elmondtam, hogy én nem keresek futó dolgokat, nem is kerestem soha, ha valakivel szeretnék lenni, azt már hosszú távon. Randizgatunk, sok időt töltünk együtt, közös főzés, filmezés, tényleg amikor együtt vagyunk mesebeli az egész. Szeretne lefeküdni velem, de elmondtam neki, hogy én igénylek ehhez érzelmeket is, majd ha komolyabbra fordul a dolog, így nem is sürget, de azért látom, hogy szenved, beleremeg az érintésembe is, annyira vonzódik hozzám. Viszont amikor nem vagyunk együtt szinte semmit nem beszélgetünk. Nem igazán érdeklődik irántam, nekem pedig ez elég érdekes, arra is gondoltam már, hogy talán nem is akar tőlem komolyabbat, csak kivárja azt az időt, amég lefekszem vele. Viszont amikor együtt vagyunk teljesen úgy viselkedik, mintha egy pár lennénk, fogja a kezemet az utcán, bemutat a barátainak.
Szerintetek mire véljem ezt így?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!