Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis mit akar tőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit akar tőlem?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, a férfi 32, ő kezdeményezte az ismerkedést. Beszéltünk arról is, hogy ki hogy lát egy jól működő kapcsolatot, elmondtam, hogy én nem keresek futó dolgokat, nem is kerestem soha, ha valakivel szeretnék lenni, azt már hosszú távon. Randizgatunk, sok időt töltünk együtt, közös főzés, filmezés, tényleg amikor együtt vagyunk mesebeli az egész. Szeretne lefeküdni velem, de elmondtam neki, hogy én igénylek ehhez érzelmeket is, majd ha komolyabbra fordul a dolog, így nem is sürget, de azért látom, hogy szenved, beleremeg az érintésembe is, annyira vonzódik hozzám. Viszont amikor nem vagyunk együtt szinte semmit nem beszélgetünk. Nem igazán érdeklődik irántam, nekem pedig ez elég érdekes, arra is gondoltam már, hogy talán nem is akar tőlem komolyabbat, csak kivárja azt az időt, amég lefekszem vele. Viszont amikor együtt vagyunk teljesen úgy viselkedik, mintha egy pár lennénk, fogja a kezemet az utcán, bemutat a barátainak.

Szerintetek mire véljem ezt így?

2020. dec. 28. 18:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%

Lehet, hogy van saját élete is?:D

Párom is ilyen. Ismerkedős fázisban alig beszéltünk egy-két szót neten. Mindig csinál valamit, nem lóg egész nap a facebookon, mint én. Haverokkal van, játszik, sorozatot néz, autót szerel, családdal van stb. A mai napig, mikor pár napot nem együtt töltünk (egyébként együtt élünk már), akkor napi egy 10 perces telefon, de néha annyi sem. Pedig mikor együtt vagyunk, akkor tudunk beszélgetni, tehát nem azért van, mert nem tudunk egymással kommunikálni.

2020. dec. 28. 18:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mikor nem vagytok együtt akkor érdeklődj róla,mondjuk azt hogy heti 2-3x egy hónapon keresztül,ezekután ha semmi sem változik akarom mondani nem érdeklődik még mindig akkor fel tenném magamnak ezt a kérdést.
2020. dec. 28. 18:18
 3/12 A kérdező kommentje:
Persze, ezt egy kapcsolat alatt meg is érteném, csak így ismerkedési fázisban én még fontosnak tartanám a rendszeres kommunikációt és hogy minél többet megtudjunk a másikról.
2020. dec. 28. 18:19
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
Senki sem egyforma,nyugodtan érdeklődj,majd meg nyílik ő is.
2020. dec. 28. 18:37
 5/12 Noren1989 ***** válasza:
100%

Annyira nagyon mégsem akar megbatyni.

Vagy màst jobban.

2020. dec. 28. 18:46
 6/12 A kérdező kommentje:
Ha annyira nagyon nem akar, miért is vagyunk együtt minden nap? Ideje sem lenne mással találkozni munka mellett.
2020. dec. 28. 20:59
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy minden nap találkoztok, ergo tudtok arról, hogy épp mi van a másikkal, mi történt aznap vele, stb. Akkor ezen kívül miért is kéne még pluszban a neten is ódákat zengeni? :D én azt hittem, találkoztok heti 1x és a köztes időben semmi kommunikáció, az úgy tényleg fura lenne.

De amúgy nem tudom, várj még, vagy keresd te őt esetleg, hallgass a megérzéseidre.

2020. dec. 28. 22:04
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha minden nap együtt vagytok, mégis milyen kommunikációt hiányolsz?

Mi ismerkedős fázisban heti 2-szer találkoztunk a távolság miatt, és közte alig dumáltunk a fentebb reszletezess okok miatt. Ha napi szinten találkoztok, akkor talán hagyd már annak a szerencsétlennek, hogy a fennmaradó időben legyen egy kis élete...

2020. dec. 28. 23:14
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen, eddig így volt, mert szabadságon voltunk. Most a héten még nem találkoztunk és a kommunikáció is minimális.
2020. dec. 29. 10:42
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Adj időt neki,egy idő után változni fog addig is keresd te őt. 🙂
2020. dec. 29. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!