Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit akar tőlem? Miért van velem ha zavarja hány éves vagyok?
Nem reagáltál rá kicsit érzékenyül???
Helyesen tetted, hogy elmondtad neki. És csak annyit mondott, hogy őt megölték volna, nem?
Dolgozol?? Hol??
Ha ennyire nem jössz ki a gyerekkkel, akkor szerintem hagyd.
Én "katolikus" családban nőttem fel, kicsi koromban volt, hogy alkoholista akartam lenni. Volt, hogy nagyon kevés alkoholt már 12 évesen is ittam. Soha nem voltam részeg, nincsenek alkohol problémáim.
Alkohol nem bűn. Nem egészséges, nem kell túlzásba vinni, de a barátod hülye, ha így van, ahogy írtad. De szerintem te túl érzékenyen reagáltál rá, bár te ismered őt.
Ha lekezel téged, kigúnyol, akkor hagyd a francba.
Szerintem nem gondolta, hogy ezzel meg fog téged bántani, hogy jól szét kéne rúgni a valagad ezért.
Próbáld végégig gondolni a helyzet újra, hogy mi hogy volt és ő hogy gondolhatta a dolgokat. Ha esetleg nagyon szereted, beszélj vele, hogy rosszul esett, aztán meglátod, hogyan tovább.
Tuti nem viccből mondta ezt a miért nem vernek el dolgot??
Semmi alapja nem volt??? Mit válaszoltál neki rá??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!