Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit akarhat tőlem?
Van egy lány, nagyon tetszett nekem,meg is akartam lepni,és ezt ő nagyon jól tudta,de jól elcseszte,mert előtte rákérdezett h mit akarok én tőle,meg még le is szólta a meglepetésemet így látatlanba. Hát ezek után nem esett nehezemre azt mondani neki,h az ég világon nem akarok tőle semmit. Mert akkorra már úgy is volt. Nem haragszom már rá(kívántam is neki,legyen boldog akivel akar),de a kedvemet azt totál elvette magától,bár ha ilyen kijelentéseket tett,akkor valószínűnek gondoltam,h ez is volt a célja.
De nem,mégsem így van,mert azóta próbálja visszaszerezni a bizalmamat,felhív,meg ígérget nekem mindenfélét össze vissza,hogy ezt meg azt megcsinálja nekem. Én meg hideg közömbösséggel veszek róla tudomást. Nem értem most mit akar ezzel. Ahelyett hogy örülne neki,hogy ilyen könnyen sikerült megszabadulnia tőlem, még itt próbálja velem a kapcsolatot fenntartani. Én úgy tudom,amúgy is mással van együtt,akkor tőlem mégis mit akarhat?
Na,tessék,itt az élő példa: Ha érdeklődést mutatsz a lány felé,akkor leszól,de amint te vagy érdektelen irányába,rögtön elkezd teperni utánad.
Ezt árulja el nekem valaki,mire jó ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!