Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya arcú férfiként hogyan legyen vonzó kisugárzású férfi?
Tippeket, ötleteket, lifehackeket várok, köszönöm!
F/30
"De ugyanugy letezik csendes ero."
Ennek a Jedik a megmondói, hogy tényleg létezik az erő. Legyen veled is. LOL :)
És nem értik...
Akkor most képzeljetek el két nőt, aki külsőleg mondjuk azonos kategória, vagy lehet ugyanaz a nő is, ahogy tetszik. Az egyik magabiztos, mosolyog, egyenes a háta. A másik kicsit bizonytalan, nem mosolyog, sőt, savanyú képet vág.
Melyik tetszik jobban? Na ugye. És ahhoz, hogy valaki az első legyen, akár nő, akár férfi, magával kell rendben lennie, ezek nem közhelyek. De ha nektek könnyebb azt szajkózni, hogy külső-pénz-farokméret, akkor ám legyen. Sokra mentek vele.
Nem tudom, hogy eddig milyen nőkkel ismerkedtél, de a nagy helyzet az, hogy a nőknek ugyanolyan fontos a személyiség, ha eddig nem ezt tapasztaltad, akkor nagyon rossz helyen keresgélsz. Ami felvet némi kérdést, hogy vajon miért ez a réteg vonz téged. Ha ennyire azt látod, hogy a nők felszínesek, csak a külsőség számít nekik, akkor valószínűleg te magad is kicsit sekélyes vagy.
Vajon mit választana egy férfi, ha mondjuk az egyik nő épp csak átlagos (vagy átlagon aluli) külsővel rendelkezik, esetleg némi plusz súlya is van, de mosolyog, magabiztos, a másik egy álomnő (kinek mi), bombázó külsőre, de savanyú képet vág, bizonytalan.
Ennek a mai 20-as, 30-as korosztálynak a sajátja, hogy ilyen szinten ócsároljátok a másik nemet, mintha úgy általában érzéketlen, pénz-, és/vagy szexsóvár lenne mindenki.
Honnan veszitek azt a fasságot hogy ha ti átlagos, vagy csúnya férfiként nem kelletek a nőknek, ebből az következik hogy minden nő top kategóriás pasit akar? Én is elküldtem jó sok átlagos pasit (sőt, objektíve jó pasit is), mire találtam egy olyan átlagos pasit, aki nekem bejön. Mert sok dolognak kell stimmelnie. Ez a férfiú egy vörös hajú, szemüveges, girhes srác, aki nem sportol, nem diplomás, nem gazdag. Van viszont egy gyereke. És igen, a kisugárzása hihetetlenül férfias, az a fajta csendes erő, amiről előttem írt itt a kolléganő. Képről nem gondoltam volna, elég kedvetlenül mentem randizni, de mivel értelmes leveleket írt és nekem az értelmi képességek fontosak, ezért érdemelt egy esélyt. Na, élőben teljesen levett a lábamról. Ez a különbség, de ezt sosem fogjátok megérteni, felfogni, mert egybitesek vagytok.
P.S még nem tudom azt sem mekkora a farka, úgyhogy le lehet szállni az ösztönök dumáról, majd Szilveszterkor kiderül.
"Mert minden nő csak a jóképű férfiakhoz képes vonzódni,"
Ha lenne rá lehetőséged kit dugnál? Palvin Barbit vagy Falusi Mariannt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!