Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csúnya arcú férfiként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya arcú férfiként hogyan legyen vonzó kisugárzású férfi?

Figyelt kérdés

Tippeket, ötleteket, lifehackeket várok, köszönöm!

F/30

2020. dec. 28. 14:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
44%
Ja igen: lifahackek meg nincsenek. Kisugárzást nem lehet színlelni. Vagy elégedett és önazonos vagy nem. Ezt megjátszani nem lehet.
2020. dec. 28. 20:43
 32/67 anonim ***** válasza:
69%
#30 Jack Nicholson és Bruce Willis nem jóképű (nyilván fiatalon)? :O Méghogy a nőknél nincs magasan a léc. :DDDDDDDDD
2020. dec. 28. 20:47
 33/67 anonim ***** válasza:
25%
#30 hagyjad má' a hülyeséget.
2020. dec. 28. 20:48
 34/67 anonim ***** válasza:
43%
#30 Amit te kisugárzásként írsz le, az valójában az extrovertáltság. Most már tudom, hogy tényleg nem vagy pszichológus, mert ha az lennél, akkor ezzel is tisztában lennél. Az mondjuk igaz, hogy ti nők mind az extrovertált férfiakra buktok, de a külső fontosabb nektek.
2020. dec. 28. 20:57
 35/67 anonim ***** válasza:
100%

A két nem jóképű. :DDDDD

[link]

[link]

2020. dec. 28. 21:09
 36/67 anonim ***** válasza:
64%
#34 Ne is zavarjon, hogy két különböző hozzászóló vagyunk. Nem én írtam a harmincast és attól, hogy végeztem pszichológiát, egy szóval sem állítottam, hogy pszichológusként dolgozom, ugyanis nem ez az egyetlen végezettségem. Más is egyet ért velem, illetve érti, amiről beszélek, hiába fáj ez nektek.
2020. dec. 28. 21:31
 37/67 anonim ***** válasza:
73%
#35 Mindenkiről lehet jó fotót készíteni, de ezek átlagos külsejű pasik. Ezeknél százszor jobbak vannak bárhol. Ja, és ez nem azt jelenti, hogy az egekben vannak a nők elvárásai.
2020. dec. 28. 21:33
 38/67 anonim ***** válasza:
70%

"Ezeknél százszor jobbak vannak bárhol. Ja, és ez nem azt jelenti, hogy az egekben vannak a nők elvárásai."

LOOOOOOOOL Ne viccelj már. Retard.

2020. dec. 28. 21:39
 39/67 anonim ***** válasza:
30%

Ahogy már mondtam párszor azt még én is elismerem, hogy nem a nők elvárásaival vannak a gondok. 40 alatt mindegyik saját szint+2-t akar, mert anyukájától megtanulta, ő jobbat érdemel, 40 fölött 1 válással meg gyerekkel a háta mögött ez esetleg változhat, de összességében nem irreálisak az elvárások és meg is kapják, amit akarnak. Ha beesel a ronda kategóriába, de cserébe továbbra is jó nőt akarsz. Akkor bаsztál rá.

Az persze más kérdés, hogy összevissza hazudoznak mindenféle nem létező kisugárzásról meg ilyenekről, de azt egy 15 éves is tudja már, hogy a külső, pénz és fаsz méreten kívül minden más irreleváns.

2020. dec. 28. 21:45
 40/67 anonim ***** válasza:
85%

"Amit te kisugárzásként írsz le, az valójában az extrovertáltság"

Nem. Ez csak a te ertelmezesed. Az igaz hogy ezek nagy reszben atfednek. Aki extravertalt, konnyebben erezzuk jo kisugarzasunak. De ugyanugy letezik csendes ero.

2020. dec. 28. 22:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!