Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya arcú férfiként hogyan legyen vonzó kisugárzású férfi?
Tippeket, ötleteket, lifehackeket várok, köszönöm!
F/30
Ok, 10-es,ezekben szerintem totál igazad van. De mi a tanácsod? Mit fejlesszük? Mire "gyúrjuk" rá, hogy eredményesek legyünk ezen a téren. Elég értelmesen és összeszedetten írsz, gondolom tudsz tanácsot is adni, ami nem közhely, vagy lózung.
Köszi:egy csúnya.
#12 Még egyszer elismétlem: a kisugárzásod az, aki vagy. Legalábbis akkor és ott. Tehát nem tudsz rajta változtatni.
Kemény válasz következik: ha változni, változtatni akarsz, akkor azt csak magadért. Tanulj, olvass, fejlődj, művelődj-magadért. Legyen hobbid-magadért. Önmagad számára válj ideális társsá, olyan emberré, akinek öröm a társaságában lenni. És nem, ez önmagában nem garantálja a sikert.
Bárki bármivel etet, semmi nem garantálja a sikert az ellenkező nemnél.
De egyvalamit elérhetsz: lehetsz olyan ember, akit öröm megismerni, akinek öröm a közelében lenni. Akivel öröm beszélgetni. És nem azért mert bólogatsz másoknak vagy a kedvüket keresed, hanem mert az, aki vagy, értékes.
Talán lesz, aki erre felfigyel, talán nem. De ha csak azért tennél bármit is, hogy nőt szerezz, jobb ha máris elfelejted.
Tudom, hogy titkos tippre, tanácsra vágytál, de nincs ilyen. A szépeknek nem kell energiát bele fektetniük azt mondják. Szerintem ezeknek a szépeknek,akik nem fektetnek energiát magukba, nincsenek normális kapcsolataik. Én legalábbis ezt látom. Mennek a drámák, szenvednek vagy unatkoznak egymás mellett, féltékenyek, csalnak és megcsalatnak. Csak annak lehet tartalmas, boldog élete párkapcsolatban vagy anélkül, aki tesz magáért.
13-as, Lehet itt puffogtatni a megfoghatatlan ezoterikus Paulo Coelho bullshitet. De az élet még egyszer mondom nem mese. Próbálkoztam az életben, társkeresőn, Tinderen, legalább 100 szép nő biztos sorra került (jó része természetesen társkeresőn). 0 találat. Viccből megpróbáltam pár rondánál, mert kíváncsi voltam ott mi lenne a találat. Társkeresőn továbbra is 0, de élőben pár ronda nő simán összejöhetett volna, valamelyik tapadt mint a kiskutya :).
Na ezt rakd oda a semmitmondó válaszodhoz és indokold meg hogy jön össze a kettő :).
A 13-as leírta, amit kell, sajnálhatjátok, hogy nem értitek. Mégis mit vártatok? Rágj el 3 fűszálat pontban éjfélkor, féllábon állva, közben mondd ki a varázsszót...
Ahhoz, hogy vonzó legyél egy nőnél a belsődet kell vonzóvá tenni, az pedig csak úgy megy, ha valamitől érdekessé válsz. Művelt vagy, vicces, kedves, van szenvedélyed, békében vagy magaddal, ez látszik az emberen. E nélkül csak egy nyivákoló, kapálódzó valaki leszel, aki taszító.
40N
"Bárki bármivel etet, semmi nem garantálja a sikert az ellenkező nemnél."
Hagyjuk már a hülyeséget. A jó arc garantálja a sikert az ellenkező nemnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!