Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas emberrel randizni?
Figyelt kérdés
Sikerült összehoznunk a személyes találkozást (régebbről már ismertük egymást, neten kezdtünk el jobban beszélgetni) és akkor a férfi mint aki életképtelen, de kommunikációra mindenképpen. A témákat nekem kellett felvetnem, ezekre szűkszavúan válaszolt, de kb úgy, mintha az a pár mondat is megtiszteltetés legyen számomra. Únott volt, nulla lelkesedés, búval b..ott, és nekem volt kellemetlen, hogy ennyire ilyen. A témák ráadásul az ő érdeklődési köréről szóltak, én nő létemre próbáltam a kedvében járni. Erre olyan leereszkedő, felsőbbrendű de únott válaszokat kaptam, hogy nyilván nem fogok vele ezek után találkozni. Találkoztatok ti is ilyen unalmas emberrel? Ti hogy reagáltatok, hogy éreztétek magatokat?2020. dec. 19. 09:54
11/19 anonim 

válasza:

Szerintem csak nem érezte veled a kémiát személyesen, nem tetszettél neki, de nem akarta ezt mondani. A pasik szeretik ilyen esetben inkább ha végül te nem akarsz semmit, hogy ne derüljön ki hogy csalódtak.
13/19 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok. A férfi 30 éves. Neten beszédes, kommunikatív volt, látásból régről ismertük egymást. Nagy meglepetés volt nekem a személyes találkozásnál mutatott hozzáállása. De már az első perctől fogva olyan volt.
2020. dec. 19. 10:36
14/19 anonim 

válasza:

A leírásod alapján ő egyáltalán nem unalmas, hanem inkább ő unatkozott melletted, ergo te voltál neki az unalmas, ezért nem méltatott nagyon szóra. Tényleg kicsit buta vagy. Ahogy írták is, nem volt meg a kémia, előfordul, hogy valakivel online jól elbeszélgetünk, de élőben nem mozgat meg bennünk semmit. Ő minden bizonnyal így volt veled, lépj tovább, majd lesz más, akit érdekelsz.
15/19 A kérdező kommentje:
Pedig pont hogy rajta kívül senki nem tartott unalmasnak, sőt! Az egyirányú kommunikáció az ami unalmas. Nem érezte a kémiát ezt cáfolom, mert annyit mondott személyesen is, hogy nagyon vonzónak talál. Továbbra sem értem miért én volnék buta, és unalmas? Nem velem nem lehet beszélgetni, hanem próbálj meg olyannal aki tényleg a sült hal kategória.
2020. dec. 19. 10:40
16/19 anonim 

válasza:

" A témákat nekem kellett felvetnem, ezekre szűkszavúan válaszolt, de kb úgy, mintha az a pár mondat is megtiszteltetés legyen számomra. Únott volt, nulla lelkesedés, búval b..ott"
Üdv egy férfi szimpla társkeresős hétköznapjában :D
17/19 anonim 

válasza:

Attól nem lesz valaki unalmas, hogy nem akar beszállni a kommunikációba, bár én ezt sokszor megkapom introvertáltként. Én is szeretek beszélgetni, de szépen lassan és ha látom valakin, hogy idegességébe össze-vissza dumál, az jön le, hogy az illetőnek nincs önbizalma. Ha nem tetszik a helyzet meg lehet kérdezni tőle, hogy mi az oka, ha nem válaszol érdemben az már nem a te problémád. Továbbá akkor szoktam ezt csinálni, ha totál hidegen hagy az adott randipartner, mert rájövök, hogy nem az én világom, sokat beszél stb.
18/19 anonim 

válasza:

A messengeres ismerkedés benyomásának véglegesítése a személyes találkozás során történik. Véleményem szerint nem tetszel neki,a randin mutatott viselkedése is erre utal. Az összképed alapján (test+szellem) nem vagy teljesen az esete. Felejtős történet.
19/19 anonim 

válasza:

Lehet, hogy neten még érdekelted, élőben már annyira nem fogtad meg. Azért ha megmozgattál volna benne valamit, akkor odatette volna magát kommunikáció terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!