Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdemes olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes olyan emberrel elmenni randizni, aki így elsőre nem fogott meg annyira?

Figyelt kérdés
Nincs annyira kedvem elmenni vele, de többen mondták, hogy menjek, ki tudja mi lesz belőle. Ez alapjáraton valóban így van, de nem vagyok annyira időmilliomos, meg nem szeretek csak "lesz ami lesz" alapon emberekkel találkozni és erre időt tölteni. Emellett van valaki más, aki ha elhívna randizni, azonnal elmennék vele, szóval nem arról van szó, hogy sajnálnám rá az időt. (Nem csak plátói a dolog, csak még nem tudtunk igazán kettesben beszélni, egy kurzusra járunk és valaki mindig ott van... :D) Mindegy nem is ez a lényeg, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy elmennétek randira olyannal, aki nem érdekel titeket annyira, de nem is ismeritek őt teljesen, szóval még bármi kialakulhat belőle?
2019. márc. 11. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát , így hogy van másik jelölt ,felesleges, szerintem.
2019. márc. 11. 20:26
 2/7 A kérdező kommentje:
A történethez még hozzá tartozik, hogy aki elhívott, ő már egy éve is próbálkozott, akkor még talán el is mentem volna, csak elutaztam pár hónapra. Most pedig megint megtalált.
2019. márc. 11. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem menj el. Nekem volt olyan többszőr hogy velem nem nagyon akartak eljönni randizni aztán csak sikerült rá venni őket aztán nagyon belém szerettek. Szerintem történhet váratlan dolog lehet sokkal boldogabb leszel vele mint akárkivel nem tudhatod. 25f
2019. márc. 11. 20:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha már próbálkoztunk egyszer és most nincs is kedvem + a többi, amit felsoroltál, tuti nem mennék. Ennyi alapján már felmérem, hogy nem úgy állok hozzá és kár erőltetni.
2019. márc. 11. 21:27
 5/7 Rockarc ***** válasza:
100%

Az elso benyomas a legtobbszor jo. Ott tud csalni, ahol a masik nem tudja onmagat adni. Egy masodik randin konnyen lehet, hogy egy sokkal felszabadultabb onamgat latod a masiknak. Ide viszont kell egy nyitott szemlelet, kevesen kepesek megvaltoztatni az eredeti elkepzelesuket. Pedig ez az igazi fegyverteny.

A dontes a tied. Szerintem sose gond az, hogy megprobalod a masikat jobban megismerni. Azert az ember rengeteg felesleges dolgot tud muvelni, ha van esely randira en azt helyeznem eloterbe a tobbivel szemben.

42F

2019. márc. 11. 23:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire óckodsz a dologtól.Mert ha nagyin,akkor lehet ,hacsillagot dobálna se éreznéd jól magad.Szerintem megpróbálhatod,mert akivel szìvesen elmennél azzal is kiderülhet,hogy mégsem olyan jò.Így vele is elsülhet jòl a dolog.Az elutazás előtt pedig Te is benne lettél volna még.
2019. márc. 12. 04:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha egyáltalán nem vagy kíváncsi a férfire, akkor ne szórakozzál vele, csak akkor menj vele randizni, ha a külsőn kívül a belbecsre is kíváncsi vagy.

Ha a randi közben a másik férfin jár az eszed, az meg teljesen elfogadhatatlan szerintem,mert nem tiszteld meg a másik férfit azzal, hogy rá koncentrálsz.

40F

2019. márc. 12. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!