Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti nem vagytok egy frászban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem vagytok egy frászban ha neten megismert emberrel mentek randizni?

Figyelt kérdés
Randiztam már így korábban, de mindig olyan stressz ez hogy mi lesz élőben vajon :D Ma este lesz egy ilyen randim és most valamiért nagyon parázom

2019. szept. 3. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
98%
Minden első randi előtt izgul az ember. Ez normális.
2019. szept. 3. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:
97%
Képzeld el, hogy régebben még újsághirdetésben társkeresőztek, kézzel írott levelet írtak egymásnak, fotót se láttak egymásról, ebből kiindulva máris jobb helyzetben vagy! Természetesen, hogy izgulsz, de aki keres, az talál(hat) is!
2019. szept. 3. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden vakrandi kockázattal jár. És én a legtöbb netes ismerkedést is idesorolnám, hiszen a fotó és a valóság lehet közelébe sem ér egymásnak. Hogyha gázos alak jön, abból is lehet egy vicces sztori, csak közveszélyes ne legyen.
2019. szept. 3. 17:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én minden első randi előtt ideges voltam.
2019. szept. 3. 17:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden randi előtt abban vagyok. Egy darabig azt hittem csak a netes miatt, de a legutóbbi randim egy olyan emberrel volt, akit nem netről ismerek és pont ugyanannyira izgultam előtte, mint a netesekkel. Lehet még jobban is.
2019. szept. 3. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!