Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Unalmas emberrel randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unalmas emberrel randizni?

Figyelt kérdés
Sikerült összehoznunk a személyes találkozást (régebbről már ismertük egymást, neten kezdtünk el jobban beszélgetni) és akkor a férfi mint aki életképtelen, de kommunikációra mindenképpen. A témákat nekem kellett felvetnem, ezekre szűkszavúan válaszolt, de kb úgy, mintha az a pár mondat is megtiszteltetés legyen számomra. Únott volt, nulla lelkesedés, búval b..ott, és nekem volt kellemetlen, hogy ennyire ilyen. A témák ráadásul az ő érdeklődési köréről szóltak, én nő létemre próbáltam a kedvében járni. Erre olyan leereszkedő, felsőbbrendű de únott válaszokat kaptam, hogy nyilván nem fogok vele ezek után találkozni. Találkoztatok ti is ilyen unalmas emberrel? Ti hogy reagáltatok, hogy éreztétek magatokat?
2020. dec. 19. 09:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem unalmas ember, csak leszart téged.
2020. dec. 19. 09:58
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem folytatnám az ismerkedést olyan emberrel, akiről ennyire rossz véleménnyel vagyok. Természetesen számomra unalmasnak tartott emberekre nem szánok időt, megadom mindkettőnknek a lehetőséget, hogy hozzánk illő párt találjunk.
2020. dec. 19. 09:58
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire telik neki az agyműködéséből, biztos van hozzá hasonló lány, aki ilyen. Mondjuk érdekes lehet, amikor 2 darab ilyen találkozik.
2020. dec. 19. 09:59
 4/19 A kérdező kommentje:
Első! Ha lesz..rt volna, akkor messengeren sem beszélt volna velem, és randira sem hívott volna el. Élőben legalább kiderült hogy rém unalmas, búval b..ott ember, nulla lelkesedéssel.
2020. dec. 19. 10:04
 5/19 anonim ***** válasza:
90%
Rossz emberismerő vagy, kérdező.
2020. dec. 19. 10:07
 6/19 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
2020. dec. 19. 10:08
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem. Én kommunikatív voltam, a másik meg mint egy sült hal, és akkor még egyesek szerint velem van a gond? Oké. 😁
2020. dec. 19. 10:15
 8/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem, ebben a helyzetben valószínű nem veled volt a gond, csak érződik rajtad, hogy butuska vagy.
2020. dec. 19. 10:17
 9/19 anonim ***** válasza:
82%
Átpasszolhatod nekem, én is ilyesmi vagyok nőben.
2020. dec. 19. 10:20
 10/19 A kérdező kommentje:
Miert volnék butuska? A neten beszédes volt, honnan tudtam volna, hogy a valóságban kommunikációra képtelen?
2020. dec. 19. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!