Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tulajdonképpen egy barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen egy barátnő nem alkalmas arra, hogy megbeszéld vele a munkahelyi visszaéléseket, mert ott fog hagyni amiért nem vagy képes beilleszkedni és /vagy kiállni magadért?

Figyelt kérdés

Tehát jobb ha az ember elfojtja magában az ilyen igazságtalanságokat?

A lányok nem igazság harcosokat akarnak maguk mellé hanem csak harcosokat?

2020. dec. 15. 18:37
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

20

De miért sajnálod tőle azt, hogy jobban érezze magát? Miért esik olyan nehezedre megadni ezt neki? Egy olyan személynek akit elvileg szeretsz.

És honnan tudod, hogy minden ember úgy működik mint te? Esetleg magadból indulsz ki?

2020. dec. 15. 19:28
 22/38 anonim ***** válasza:
49%

Azért, mert ezzel csak ártok neki. Hazudok neki. Inkább tudja meg egy olyantól, akiben megbízhat, és aki nem rosszból mondja neki, mint egy vadidegentől.

Az meg a másik kérdés, hogy egy kapcsolatban egymásért felelünk. És igenis, amikor azon picsogott, hogy inkább visszamenne az előző munkahelyére, ahol kevesebbet is keresett, meg ritkábban is láttuk egymást, az rám is kihatással van, és önzőség. Én is feladtam dolgokat miatta, kompromisszumkész vagyok, akkor ezt tőle is el lehet várni. A párkapcsolat nem arról szól, hogy a férfi szent, a nő meg abajgassa.

2020. dec. 15. 19:31
 23/38 A kérdező kommentje:

22

Tudhattam volna, hogy az fizetés volt az oka.

2020. dec. 15. 19:44
 24/38 anonim ***** válasza:
A fizetés hagyján lett volna, engem az zavart jobban, hogy hónapokra előre kellett programokat szervezni a túlórái miatt, és 3-4 óránk volt összesen együtt hetente, alig tudtunk elmenni bárhova. És ide visszament volna, amiért kritizálta a főnökbácsi. Hát kösz.
2020. dec. 15. 19:51
 25/38 anonim ***** válasza:
Nekem feleségem alkalmasabb ilyesmire, mint a saját anyám vagy a haverjaim többsége, szóval erősen vitatom ezt az állítást. Mindig is a párom volt a legjobb tanácsadó és legjobb hallgatóság.
2020. dec. 15. 19:51
 26/38 A kérdező kommentje:

24

Úgy látszik nagyon mélyen érintette őt, ha még ezt is bevállalta volna.

2020. dec. 15. 19:52
 27/38 anonim ***** válasza:
91%
Nemi szerepek meg max a hálószobában és a társadalomban vannak. Ahogy a háztartásban, úgy lelkiekben is társak vagyunk, azonos szereposztással.
2020. dec. 15. 19:53
 28/38 anonim ***** válasza:

26: az meg hadd zavarjon engem, hogy én meg ennyire nem vagyok neki fontos. Amikor én meg visszavettem a hobbimból, hogy több időt tudjak vele tölteni, figyelembe vettem az ő ízlését a hajamban, öltözködésemben...

Ha a férfinek az egója annyira fontos, hogy inkább kevesebb időt tölt a barátnőjével, csak nehogy szóljon egy jogos rossz szót a főnöke... akkor ne csodálkozzon, ha elhagyják, mert nem alkalmas párkapcsolatra, ha a másik nem fontos neki.

Az első, fő kérdésre visszatérve. Igazságharcos csak akkor vki, ha harcol. Ha beszél erről a főnökével. Ha megsértődik, és otthon picsog, akkor igazságharcosnak sem harcos. Hanem csak hisztis.

2020. dec. 15. 19:56
 29/38 A kérdező kommentje:

"Az első, fő kérdésre visszatérve. Igazságharcos csak akkor vki, ha harcol. Ha beszél erről a főnökével. Ha megsértődik, és otthon picsog, akkor igazságharcosnak sem harcos. Hanem csak hisztis."

Olyan helyzetekről írok amelyek már messze meghaladták ezt a beszélgetősdit. Csoportos bullyingról, agresszív erőszakről, oltogatásról beszélek vadállatok részéről akikkel nincs amit megbeszélni mert egyszerűen állatok és alkalmatlanok rá.

Viszont még ilyen esetekben sem mondhatsz fel rögtön, mert kell a pénz.

2020. dec. 15. 20:00
 30/38 anonim ***** válasza:
91%

De akkor sem harcos, ha nem harcol. Ne hívja magát annak...

Attól függetlenül, ha tényleg csoportosan szekálják, bántják, és nem jogos kritika miatt picsog, akkor megértem és támogatom, meg érthető, hogy miért nem kepeszt ellenük jobban. De attól még nem igazságharcos.

2020. dec. 15. 20:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!