Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tulajdonképpen egy barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen egy barátnő nem alkalmas arra, hogy megbeszéld vele a munkahelyi visszaéléseket, mert ott fog hagyni amiért nem vagy képes beilleszkedni és /vagy kiállni magadért?

Figyelt kérdés

Tehát jobb ha az ember elfojtja magában az ilyen igazságtalanságokat?

A lányok nem igazság harcosokat akarnak maguk mellé hanem csak harcosokat?

2020. dec. 15. 18:37
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
75%
Ezt a picsogász én is meguntam, pedig csak olvastalak. 🤷‍♀️
2020. dec. 15. 19:05
 12/38 A kérdező kommentje:
Mi egy olyan baj amiben támogatod és mennyi a határidőd?
2020. dec. 15. 19:05
 13/38 anonim ***** válasza:
47%

"Nem, de vannak férfi meg női szerepek. "

Nincsenek.

2020. dec. 15. 19:07
 14/38 anonim ***** válasza:
49%

Ha komoly a gond, akkor nincs határidő, támogatom, amíg kell.

Pl. rosszul érezte magát, amiért kevesebbet keres nálam, emiatt többször panaszkodott - emiatt egyszer sem mondtam, hogy férfiatlan, vagy álljon le, mindig biztosítottam arról, hogy nekem ez nem baj.

De az, hogy a főnök rászólt, hogy rossz szerszámot vett fel, és az milyen megalázó volt... ez már röhej. Hogy ennyit ne legyen vki képes feldolgozni, 30+ évesen, munkahelyen.

2020. dec. 15. 19:07
 15/38 A kérdező kommentje:

14

Hát nem tudom, melyik röhejesebb, ha valaki hibázik olykor, ami emberi dolog, előfordul, akár apró figyelmetlenség vagy magánéleti problémák miatt is. Vagy az, hogy valaki ilyen földi és emberi dolgok miatt kioktat másokat, megaláz másokat.

Döntsd el, hogy melyik gyerekesebb.

2020. dec. 15. 19:13
 16/38 A kérdező kommentje:

11

Jó akkor visszaigazolod a felvetésem. És ezzel az erővel távózhatsz is, hogy ne untassalak tovább.

2020. dec. 15. 19:15
 17/38 anonim ***** válasza:
53%

A kioktatás, meg hogy szólok vkinek, hogy rossz szerszámmal akar nekiállni vminek, nem ugyanaz. Az elmondása alapján tök normálisan szóltak neki, nem úgy, hogy "Te hülye, miért azt fogod". Ha meg elbarmolta volna a munkát, mert rossz szerszám volt nála, akkor meg az lenne a baj, hogy miért nem szóltak neki.

Nem kellene minden kritikára támadással meg picsogással válaszolni... azért ehhez is fel kell nőni.

2020. dec. 15. 19:15
 18/38 A kérdező kommentje:

17

Elmondása alapján....mindegy. Tök gáz szerintem, hogy a kollégája pártjára álltál. Szerintem egy párkapcsolat arról is szól, hogy még ha nem is értünk egyet az illetővel de legalább empatizálunk az érzéseivel, mert gyógyító hatású tud lenni. Ha senki sem érti meg sosem az embert akkor az az ember egy idő után feladja. Sajnos láttam már ilyet. A szép szavak és a támogatás sokszor a legjobb gyógyír a szenvedőnek. Nem szabad ezt sajnálni. És el kell fogadni, hogy sokunk nehezebben teszi túl magát a sérelmeken, sokan érzékenyebbek, sérülékenyebbek stb. De nyilván nem divat manapság toleránsnak és megértőnek lenni.

2020. dec. 15. 19:21
 19/38 A kérdező kommentje:

13

Oké, akkor jöjj össze egy szoknyás, sminkelt és magassarkús hapsival.

2020. dec. 15. 19:25
 20/38 anonim ***** válasza:
18: na, ezzel meg pont nem értek egyet. Azzal nem segítünk a másiknak, hogy nyaljuk a popóját, ha nincs igaza. A szeretet nálam nem erről szól. Azzal nem segítónk senkit semmit, ha támogatjuk agyatlanul, miközben tök irreális elképzelései vannak. Ebből lesznek azok, akik a Megasztár zsűritől hallják először, hogy rosszul énekelnek, mert mindenki lehazudja neki a csillagot az égről, hogy milyen remek.
2020. dec. 15. 19:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!