Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tulajdonképpen egy barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen egy barátnő nem alkalmas arra, hogy megbeszéld vele a munkahelyi visszaéléseket, mert ott fog hagyni amiért nem vagy képes beilleszkedni és /vagy kiállni magadért?

Figyelt kérdés

Tehát jobb ha az ember elfojtja magában az ilyen igazságtalanságokat?

A lányok nem igazság harcosokat akarnak maguk mellé hanem csak harcosokat?

2020. dec. 15. 18:37
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
89%
Régen rossz, ha a barátnőddel ezeket nem lehet megbeszélni.
2020. dec. 15. 18:39
 2/38 anonim ***** válasza:
85%

?

Komolyan nem értem, feltesztek ilyen fíktív elképzelt történteket, feltételezéseket, aztán hergelitek magatokat rajta, mint a kismalacka és végül jön a konklúzió, hogy minden nő k...

De azért válaszolok normálisan is. Az emberek egy párkapccsolatban meghallgatják egymás gondját baját...tudod a szüleimnél pont az ellenkezőjét láttam, ha édesanyám próbált beszélni a munkahelyi problémáiról, apám gúnyosan félbeszakította...na most akkor én is írjam azt, hogy bezzeg a férfiak milyen szemetek?

2020. dec. 15. 18:40
 3/38 anonim ***** válasza:
98%
Első. Nincsen barátnője, ezt ő feltételezi, hogy minden nő ilyen.
2020. dec. 15. 18:40
 4/38 anonim ***** válasza:
1%

A csajok elvárják azt, hogy beszélj velük a melódról, és a magánéletedről.

DE!!!

Csak egy szintig!!! Ha 10 év után benyögöd, hogy kapja be a cég, és te kilépsz, mert a bróker melód után szeretnél halászati őr lenni a Balatonnál, akkor 10-ből 10 lelép.

2020. dec. 15. 18:43
 5/38 anonim ***** válasza:
95%

Ez ilyen "fekete vagy fehér?" kérdés?

Nincs ilyen, hogy egy barátnővel ne lehetne megbeszélni valamit. Van akivel meglehet, van akivel nem. Van aki megért, van aki nem. Van aki otthagy, van aki nem. Van aki még jobban belédszeret, van aki nem.

2020. dec. 15. 18:47
 6/38 anonim ***** válasza:
94%
Az, hogy vkinek rosszul esik egy-két dolog a munkahelyén, nem ugyanazt jelenti, mint hogy nem tesz semmit ellene, csak otthon pityereg meg a hátuk mögött szidja a munkatársait. Utóbbit sosem bírtam, ezt anno a ma már exemnek is megmondtam, amikor az első konfliktus után vissza akart menni az előző, jóval szarabb munkahelyére, hogy ott legalább nem kellett találkoznia a főnökkel (otthonról dolgozott előtte - ez az egész sztori covid előtt történt), mert most rászóltak vmiért, és az milyen rosszul esett, hogy azért ez nem túl férfias és felnőtthöz méltó viselkedés (tök piti dolog miatt kezdett el morcogni, nem komoly konfliktus miatt). Ha tényleg jogos dolog miatt bánkódik, szívesen meghallgatom, vigasztalom, segítem.
2020. dec. 15. 18:52
 7/38 A kérdező kommentje:

2

Nem, de vannak férfi meg női szerepek. A férfinek ugye keménynek kell lennie mint az acélnak. Nem szabad lelkiznie mert akkor gyenge, esetleg buzeráns.

A férfi szerep sem könnyű, mindig azt a keménységet sugározni kifele elég nehéz. Viszont a nők ezt elvárják. Most ki akar egy picsogó, pananszkodó személlyel leállni aki nem tud beszólni a kollégáinak esetleg nem tudja ököllel lerendezni? Nem vonzó az ilyen férfi egy nő szemében sem.

2020. dec. 15. 18:55
 8/38 A kérdező kommentje:

3

Voltak már barátnőim és a vonzalom rögtön meghalt amikor elmondtam, hogy szarul bánnak a kollégák. Női logika: ha szarul bánnak vele a kollégák akkor biztos vele van valami baj.

2020. dec. 15. 18:56
 9/38 A kérdező kommentje:

6

Mindenkinek más a tűréshatára, de tessék, de is pont azt a jelenséget támasztod alá amiről beszélek. A nők nem támogatók ha bajban vagy, ha gyengébb időszakon mész át.

Egyik exem akkor szeretett ki belőlem amikor pánikbeteg lettem mert nem gyógyultam ki belőle 2 hét alatt. Tehát 2 hetet adott. A kis angyal.

2020. dec. 15. 18:58
 10/38 anonim ***** válasza:
94%
9: ne forgasd ki a szavaimat. Van olyan baj, amiben támogatom. de jogom van azt gondolni, ha éppen csak hisztizik. Mintha a férfi csak tökéletes lehetne, a nő meg, ha nem nyal be neki, csúnya gonosz.
2020. dec. 15. 19:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!