Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin erre hogy reagálnátok?
Amúgy ezek a lányok akik itt írják,hogy ok biztos hazamennenek meg ilyen olyan raplit vágnának ki azok a típusok akiknek mindent de a férfinak semmit,ha meg valami nem úgy van ahogy ők szeretnek jön a t-rex üvöltes 😃
Én is lany vagyok sok ilyet láttam már nagyon nevetségesek
2020. dec. 12. 13:07
Kérdezőnek, 29-re: De látod, hogy itt kb. a válaszolók négyötöde az angol királynő unokahúgának képzeli magát.
2020. dec. 12. 13:08
Na most irta végre hogy ismeri. Soha nem tudhatod itt kinek milyen tapasztalata volt mar. Ha ezt irtad volna az elejen akkor erdemben ugy is tudunk valaszolni de az nem kavaras ha keves infot dobsz ide, hogy ebbol kombinaljuk ki a valaszt. Igy segitenek!
2020. dec. 12. 13:09
Nekem mondjuk második randitól bejönne, ha közel lakunk. (A hat óra utazós randira tényleg nem gondoltam, akkor nyilván nem tetszene).
Ezeket a beülünk valahova randikat nem annyira szeretem. Ebben az ötletben tetszik, hogy a randipartnerem is takarékoskodik az idejével, rögtön az én rokonaimnak is vehetünk egy-két dolgot.
A többi hozzászólóval ellentétben instant az jött le hátsó szándékként, hogy a srác azt nem tudja, hogy nekem mit vegyen, és így próbál valamit kitalálni. Reméli, hogy valami megtetszik és megveheti nekem karira.
2020. dec. 12. 13:11
35/42 A kérdező kommentje:
34 Nekem magától értetődő volt, hogy olyasvalaki tud segíteni, aki ismeri a megajándékozott felet, de úgy fest, sokan szeretnek egyből a legrosszabbra gondolni.
32-es nem irtunk raplit en olyan helyzetbe se hisztiznek hanem szepen csondbe otthagynam vagy ha kihasznalt es ugy hasznalt ki hogy karom szarmazott belole akkor segitseget kernek. Csak azt a tenyt jeleztem hogy divatrol van szo, ha nem ismeri necces ugy segiteni. Keves volt az info itt soha nem tudhato hogy csak elmeleti kerdes az ilyen kerdes es az sem ha nem ismeri akkor valojaban kicsodaja mert nem ugy irta a kerdest hogy van egy alakuloban levo kapcsolata ahol mar regebb ota ismeri a randi partner a hugot. Ismeri vagy sem ez lett volna a kerdes a valasszal. Nem kivanok kiralyi sarj lenni ugyhogy ez kedves kisasszony nem jott ossze.
2020. dec. 12. 13:16
Kérdező neked magatol ertetodo de tobb mindenkinek nem. Mi meg nem vagyunk gondolatolvasok.
2020. dec. 12. 13:18
"en olyan helyzetbe se hisztiznek hanem szepen csondbe otthagynam"
Sokkal kulturáltabb. (Ja, annyira nem.)
2020. dec. 12. 13:26
En arra gondolnék hogy akkor legközelebb meg a huga néz majd nekem ajandekot.
Es valijaban a hugàval ajándékozgatjuk egymast rajta keresztül :D
2020. dec. 12. 13:36
Nem szeretek vásárolni még magamnak sem,nem hogy másnak.De azért segítenék neki,ha nagyon akarná.
2020. dec. 12. 14:21
Kapcsolódó kérdések: