Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin erre hogy reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin erre hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
A férfi, akivel találkozgattok, megkérne, hogy egy randitokon segítsetek neki ajándékot választani. A húgának szeretne venni valamit, de nem ért a női divathoz, ezért kikéri a véleményeteket.

2020. dec. 12. 11:51
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
38%
Kiakadnék rendesen. Pláne ha első randi lenne.
2020. dec. 12. 11:59
 2/42 anonim ***** válasza:
30%

Biztos, hogy elköszönnék elég gyorsan. :)

Számomra a randik sosem ilyen dolgokból álltak hogy sétálgassunk a - 15 fokban mert milyen romantikus, na az meg, hogy kísérjem el ajándékot választani? Na ne!

Se tizen, se huszon, se harmincas éveimben nem tapasztaltam ilyet.

Élettársaimmal, férjemmel persze elmentem, de az teljesen más.

Egy randi szóljon egy hangulatos vacsoráról, és sok-sok beszélgetésről. Szerencsére mindig ilyenek voltak.

Nem a tanácsadója vagyok, hanem a randipartnere.

2020. dec. 12. 12:01
 3/42 anonim ***** válasza:
86%
Én nem akadnék ki, szívesen segítenék.
2020. dec. 12. 12:03
 4/42 anonim ***** válasza:
92%

Én ebben semmi rosszat nem látok (már ha nem első randi, és nem akar ötven boltot végigjárni).

Utána simán be lehet ülni egy kávéra-sütire valahova, vagy akár egy vacsorára is. (most a covidtól tekintsünk el).

2020. dec. 12. 12:24
 5/42 anonim ***** válasza:
74%
Hát mivel első randi hülye az a pasi aki ilyet kér pláne hogy a randi partnernek megfordul a fejében hogy nem is ismeremi lehet nem is a huga hanem az eltitkolt barátnője vagy felesége. Én nekem ez jutna eszembe első gondolatként. Az mas mikor már ismerem a hugát és jóba vagyok vele, tudom mit szeret, de így? Szóval biztos hogy nem segítenék mert ha meg ugy randizott velem hogy közbe meg neki nője vagy felesege van engem ne használjon ki.
2020. dec. 12. 12:24
 6/42 anonim ***** válasza:
100%

5-ös, kérdező ezt írta:

"A férfi, akivel találkozgattok, megkérne, hogy egy randitokon..."

Tehát NEM első randi.

2020. dec. 12. 12:25
 7/42 anonim ***** válasza:
* nem is ismerem
2020. dec. 12. 12:25
 8/42 anonim ***** válasza:
100%
Mivel most csak a boltok vannak nyitva a covid miatt, lehet így akar egy közös programot, ami nem a kinti hidegben eltöltött órákról szól.
2020. dec. 12. 12:27
 9/42 anonim ***** válasza:
90%

Gyakran megyek el segíteni a páromnak ajándékot venni, mert nővérei vannak, és hát elég tanácstalan tud lenni. Viszont mi már együtt vagyunk és a nővéreit is ismerem.

Mielőtt összejön egy pár, a randiknak az a célja, hogy megismerjék egymást. Vásárlás közben is lehet persze beszélgetni, de akkor a hangsúly már nem azon van, pláne, hogy nem a férfiról lesz szó, hanem a húgáról. A húgáról, akiről semmit nem tudok, szóval honnan is tudhatnám, hogy milyen az ízlése? Lehet ami nem kihívó vagy régimódi, neki az ideális.

Az ilyen programnak csak akkor van értelme, ha az adott pár már együtt van és ismerik egymást és azt is ismerik, akinek az ajándékot veszik, máskülönben (jogosan) nagyon visszás hatást kelt.

24/L

2020. dec. 12. 12:29
 10/42 anonim ***** válasza:
76%
Segítenék neki szívesen, nincs ebben semmi kivetni való.
2020. dec. 12. 12:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!