Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin erre hogy reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin erre hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
A férfi, akivel találkozgattok, megkérne, hogy egy randitokon segítsetek neki ajándékot választani. A húgának szeretne venni valamit, de nem ért a női divathoz, ezért kikéri a véleményeteket.

2020. dec. 12. 11:51
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
5%

19-es, hp. Látom, átjött a lényeg. A "papír" az tudod jelképes.

Paraszt pedig az, aki a világra hozott téged.

2020. dec. 12. 12:53
 22/42 anonim ***** válasza:
67%

20-as az nincs benne a kérdésben hogy ismeri e a randi partner már a hugát mert nagyon nem mindegy.

Üdv egy " fapina"

Szép szóhasználat egy 30 éves pasitól te is nagyon kedves lehetsz a nőkkel.

2020. dec. 12. 12:54
 23/42 anonim ***** válasza:
40%
Hát 30 éves pasi, van benne valami, amit írsz. Látom, itt azért a 90% baromira el van rugaszkodva:DDD
2020. dec. 12. 12:55
 24/42 anonim ***** válasza:
22-es hagyd békén 1-est! Ja és tanuld meg nem szidni mas anyukajat es ismeretlenul mast se. Udv egy diplomas hulye a te olvasatodban.
2020. dec. 12. 12:57
 25/42 anonim ***** válasza:
68%
Én simán segítenék. Igaz, én szeretem költeni a pénzt, főleg a másét:)
2020. dec. 12. 12:59
 26/42 anonim ***** válasza:
72%

20-as

Maximálisan egyetértek veled nő létemre

2020. dec. 12. 13:01
 27/42 anonim ***** válasza:
49%

23-ra: Nem ismeri a tesót, de meg lehet kérdezni, hogy milyen. Stílusa, érdeklődése, stb.

Én biztos nem csinálnék ebből problémát (már ha nő lennék).

Ti mindent szerettek túlbonyolítani.

26/F

2020. dec. 12. 13:01
 28/42 A kérdező kommentje:

Úristen, micsoda vihart kavartak itt egyesek a biliben :D

Először is, "találkozgattok", vagyis igen, már ismerjük egymást, nem ez az első találkánk. Másodszor, a randipartnerem ismeri a húgomat (volt osztálytársak amúgy), aki nem a feleségem, nem az eltitkolt szeretőm, és nem is szervkereskedő, mielőtt valaki ezt is kitalálná :D

De picit pontosítok a tisztánlátás kedvéért: szóval egy lánnyal, akit már ismerek, akivel nem először találkozunk, és aki ismeri a húgomat, egy kávé, egy süti előtt/után beugranánk egy üzletbe (nem ötvenbe), és még a véleményét is kikérném. :)

Ha így is olyan szörnyűséges alak vagyok, akkor megyek hamut szórni a fejemre, amiért a lezárások idején nem tudok vele beülni egy étterembe és koncertre vagy színházba sem vihetem :D

Ja, amúgy köszönöm a normális válaszokat ! :)

2020. dec. 12. 13:05
 29/42 anonim ***** válasza:
57%

Ki lehet nevetni, de kb. negyedik randinkon a randipartnerem anyukájának választottam elektromos kést karácsonyra:) Nem ismertem még őt természetesen.

Ő pedig (későbbi párom) segített az én nővéremnek kerámiahegyű tollat venni (90-es évek eleje).

Utána egy jó forralt bor az utcán, aztán egy vacsora. Ettől még nem lettem megtiporva női mivoltomban.

2020. dec. 12. 13:05
 30/42 anonim ***** válasza:
43%
A kérdező a női divatrol irt ott azért a hugat is ismerni kene hogy tudja milyen ruhakat szeret, mekkora a mérete és lehetne sorolni mert pl. Akcios termeket visdza se vesznek ha nem jo ra netalantan akkor meg a hug is csalodott lesz, a batty is , a randi partner is. Arrol viszont a kerdesben nem volt szo hogy hugicaval mar ismeri a randi partner egymast. De ergo ha meg fel is probaltatja a randi partnerrel es kozbe nem is hugnak veszi hanem feleségnek akkor bizonyára nagyon savanyu libak vagyunk kedves 20-as.
2020. dec. 12. 13:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!