Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin erre hogy reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin erre hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
A férfi, akivel találkozgattok, megkérne, hogy egy randitokon segítsetek neki ajándékot választani. A húgának szeretne venni valamit, de nem ért a női divathoz, ezért kikéri a véleményeteket.

2020. dec. 12. 11:51
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
20%
6-os én meg jeleztem hogy első és páradik randi után se. Majd miután bemutatott a huganak. Egy picit érteni kéne amit irtam. Tudod a mögöttes tartalmat. Amugy nem csak én írtam hogy első randi de jó kötözködni igaz? Tudok olvasni de direkt irtam hogy a randi randi. Ha felhiv hogy a segitsegemre van szüksége mert a huganak kell ajandekot venni az nem randi de akkor megyek es segitek. De ha pl. kisarkitva ezt a példát utazok a randi miatt oda vissza 6 órát, vagy egy napot vagy több napot pl. mas orszag hogy ő ajándékot venni vigyen ugy hogy nem is tudom? Ugy már ugye furcsán hangzana. EQ hol van?
2020. dec. 12. 12:31
 12/42 anonim ***** válasza:
92%
Amugy ez sem ritka hogy a pasi hugot hazudik feleseg helyett.
2020. dec. 12. 12:33
 13/42 anonim ***** válasza:
27%
#6-os: bocsánat, figyelmetlenül olvastam, miszerint nem első randi. #1-es vagyok. Akkor meg az a válaszom, hogy ilyen bunkóval (aki kb. mintha azt hinné, hogy a nők kb. egy darab elme, vagy osztoznak a nagy női közös elmén / gondolkodáson) nem is találkozgatnék már alapból.
2020. dec. 12. 12:35
 14/42 anonim ***** válasza:
Igen de van mikor menet közben derül ki hogy bunko az illeto. Egy normalis pasinak eszebe se jut ilyesmi plane a mai vilagban hogy nehogy felreertse a randi partner ha meg nem ismerne a hugat. De az ilyen lehet kihasznalo elszolalas is. Szerintem a nem naiv holgyek akik mar tul vannak csunya csalodasokon biztos hogy gyanusnak talalnak ezt a kerest ugy hogy nem ismeri a hugot. Szoval en csak jeleztem hogy ahol a gep a tarskereso oldalon a hazastarsakat egymasnak dobja ott sajna soha nem tudhato latatlanba hogy tenylegesen hug-e. Szoval nekem addig is tartana az ismerkedes hacsak nem millio bocsanatkeres kozepette bemutatna az egesz csaladnak es a tényleg hugnak is. De tiszta helyzetbe mint irtam segitenek de nem randi kozbe mert az tiszteletlenseg lenne a hugara nezve is mivel ugy nem arról szólna, tehát megosztott figyelem az ajandek valasztas es ugye a hug nem ezt erdemli. Randin kivul szivesen segitenek neki mikor mar ismerem a hugat es tudom mit szeret.
2020. dec. 12. 12:46
 15/42 anonim ***** válasza:
6-os vagyok a 14-es válaszommal.
2020. dec. 12. 12:47
 16/42 anonim ***** válasza:
5%

11-es!

Egyértelműnek vetted, hogy első randi, tehát ne magyarázkodj szövegértésről, mert nincs értelme.

A férfi, akivel "találkozgatok", tehát ugye egyértelmű, hogy nem első, sőt valószínűleg nem is a második randi.

Úgyhogy ilyen szövegértéssel jobb, ha nem magyarázol mögöttes tartalomról, mert te még a papírra írt tényeken sem igazodsz el.

2020. dec. 12. 12:47
 17/42 anonim ***** válasza:
80%

Most ezen miért kell így kiakadni?😃

Én biztos segítenek neki,jól lehet szórakozni válogatás közben

2020. dec. 12. 12:49
 18/42 anonim ***** válasza:
Ja bocs nem 6-os vagyok. 5-ös vagyok, 11-es vagyok, 12-es vagyok és 14-es. Csak fáradtan félreolvastam a számot.
2020. dec. 12. 12:51
 19/42 anonim ***** válasza:
70%

Jézusom, megáll az eszem, ennyi fapinát, már bocsánat.

Azonnal hazamennétek, meg az lenne az utolsó randi, meg ilyenek.

Most komolyan, nem azt kéri, hogy nyaljátok ki a seggét a Hősök terén déli 12-kor, hanem hogy segítsetek ajándékot vásárolni a húgának.

Nem tudom, mi ebben a rossz, mondjuk klassz helyeken (belvárosi könyvesbolt, vagy illatszerüzlet, stb.) nézelődni, közben beszélgetni. Még a feszültség oldására is tökéletes lehet. Egy újabb téma lehet a beszélgetésnél. És utána meg lehet vacsorázni valahol.

De neeem, ti ugye mind hercegnők vagytok, hogy merészel ilyen dologra megkérni, hogy merészel az életének egy másik szegmensébe bevonni a férfi.

Aztán csodálkoztok, ha arra használnak benneteket, amire valók vagytok ténylegesen.

F/30

2020. dec. 12. 12:52
 20/42 anonim ***** válasza:
46%
6-os nem magyarazkodtam igazabol azt a tenyt probaltam jelezni ha nem ismeri a hugot lehet feleseg is. De mindegy is.
2020. dec. 12. 12:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!