Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy domináns nő képes arra, hogy randizni hívjon egy fiút vagy hogy felkérjen táncolni valakit egy bálban?
Figyelt kérdés
2020. dec. 11. 15:43
1/6 anonim 

válasza:

Nem. Az is képes rá, aki emancipált nő. Nem kell hozzá BDSM irányultság, csak ki kell húzni a kedves adott hölgynek az elméjét a középkori előítéletkupac alól.
N
2/6 anonim 

válasza:

Nem, pl. én abszolut nyúl voltam, ettől független volt, hogy én tettem meg a kezdő lépést. Na nem mindent, meg parancsolgatni sem szokásom, de előfordul, ha látod hogy a másik meg nálad is félénkebb.
3/6 A kérdező kommentje:
A domináns nő nem kapásból a bdsm dominát jelenti
2020. dec. 11. 16:20
4/6 anonim 

válasza:

A kérdező nem dominát írt, hanem dominánsat, kettő teljesen külön dolog.
Bármilyen típusú nő felkérheti táncolni ,vagy randira hívni csak ,kell hozzá egy kis mersz, csak elvileg a fiúk dolga lenne.
Én szerintem ,99% ban a férfinak kell férfinak lennie és lépnie.
Kutya is van domináns.
5/6 anonim 

válasza:

Nem, az elkeseredettek is képesek rá.
6/6 anonim 

válasza:

Ilyen max. csak a filmekben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!