Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy felkérjen szalagavatós táncpartnerének? (17L)
3.-os vagyok gimiben, és van egy évfolyamtársam akit már elég rég óta kinéztem magamnak. Szoktunk szemezgetni, meg 1-2 szót váltottunk már, de semmi komoly nem volt az idei évig.
Tudni kell, hogy nagyon sokat változtam. Régen elég dundi kis csaj voltam. Nagyon félénk fajta, olyan magábaforduló. De vmilyen csoda folytán egyre jobban kezdtem kinézni és egyre több fiú tekintetét éreztem magamon. Eleinte azt hittem, hogy mind csak azért néznek, mert vmi rosszat hallottak rólam. Nem értettem. Aztán egyre több fiú kezdett velem beszélgetni, a lányok is mondogatni kezdték, hogy mennyire csinos vagyok. Én személy szerint nem vagyok megelégedve magammal. Akármilyen sokat is változtam kívül, még mindig ugyanaz a félős kis dundi csaj vagyok belül... a lelkem nem változott.
A nevezetes srác is gyakrabban pillantgat felém. Sőt sokat szoktunk szemezni és látom rajta, hogy zavarba jön, ha rajta kapom, hogy engem néz. Azon töprengem, hogy ő is csak a "nagy átalakuláson" csodálkozik vagy tényleg érdeklem? Nektek mi a véleményetek?
A lényeg pedig, hogy tudjak beszélni vele, őt szeretném táncpartneremnek a szalagavatónkra. Még senki nem kért fel (amikor megtudtak a fiú osztálytársaim nem értették és a hátam mögött a többi csajt faggatták, hogy hogyhogy nincs párom...mindenki azt hittem, már rég van) Jó kérdés... miért nincs?:D na mind1 is, legalább a kiszemeltemnek sincs még. De vajon hogyan érjem el, hogy felkérjen (vagy én kérjem fel őt?) ha nem vagyunk beszélőviszonyban. Csak tesire járunk együtt.
Amióta tudja, hogy nincs párom, egyre többet próbál a közelemben lenni. Mindig azzal csitítom magam, hogy csak beképzelem. Hiszen már felkért egy lányt az osztályomból, akit ismert, de neki már volt párja... ezek után teljesen elment az életkedvem is...de mindig elkezdek reménykedni, amikor meglátom, hogyan néz rám.
Szerintetek mit tegyek?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!