Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők a leginkább az angolszás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők a leginkább az angolszász arctípusú férfiakra buknak?

Figyelt kérdés

A legsármosabbnak tartott férfiak évről évre angolszász arcú férfiakból kerülnek ki mint pld Chris Hemsworth, Brad Pitt, Tol Hardy, Leonardo di Caprio stb.

Ez a kulturális hatásnak köszönhető vagy mindig így volt?

Ritkábban lehet hallani latinos, kelet-európais, szlávos arcú férfiakról akiket dögösnek tartanak a nők. Még ritkábban arab, indiai, kínai, japán vagy feketéről.

Az árja külsejűek valóban felsőbbrendűek a tekintetben, hogy a nők kívánatosabbnak tartják őket.

Magyarországon is megfigyeltem, amelyik haveromnak voltak germán felmenői sokkal sikeresebbek a nőknél mint a kreol esetleg ázsiaias beütésű srácok.

2020. dec. 2. 15:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ilyen mentalitással nem csodálom, hogy nincs párod. A húgom barátjáé mondjuk pont nem mélyen ülő, de nem is a szeme alapján választotta ki. Az intelligencia pedig még mindig nem külsődtől függ.

25/N

2020. dec. 3. 12:03
 22/29 A kérdező kommentje:

21

Ó te is. Nem a mentalitáson múlik a sikeresség hanem a külsőn. Te is legalább ne vezesd meg az embereket!

Az intelligencia általában kiül az arcra is.

2020. dec. 3. 12:17
 23/29 anonim ***** válasza:

Édes Istenem, de ostoba vagy te. Minden nő egyforma? A mélyen ülő, pici szemekhez vonzódnak? Te nem vagy százas.

[link]

Na, ez szexi. Nekem. Mert mindenkinek más jön ám be, bármennyire is szeretnéd az ellenkezőjét elhitetni. Azért nincs senkid, mert ostoba vagy, mint egy függönyrojt.

2020. dec. 3. 12:52
 24/29 A kérdező kommentje:

23

Ha már ennyire ostoba vagyok (annak kell lennem ha ronda vagyok), akkor megkérdezhetem, hogy a kérdésem, hogy szólt?

Leginkább....a nőknek leginkább az angolszász arcú pasik jönnek be?

A kérdésemmel nem zártam ki azt, hogy egyes nőknek más is bejöhet, esetleg néhány más jellegű arc is bejöhet.

Most felsorakoztathatsz bármennyi kivételt, a kérdés akkor is az, hogy leginkább mi jön be a nőknek!

2020. dec. 3. 13:02
 25/29 anonim ***** válasza:

A barátom olasz és van pár nagyon tipikus olaszos vonása, mellett zöld szemei vannak és vállig érő fekete haja. Emellett ha választanom kéne, őket emelném ki a legvonzóbb hírességek közül:

[link]

[link]

[link]

[link]

Egy skót, egy brit, egy amerikai és egy dán. A barátom legfeljebb kicsit hasonlít rájuk, mégis legalább ugyanolyan vonzónak tartom.

Ázsiai barátnőm kapásból csak az ázsiai férfiakat tartja vonzónak, mindenki más "aranyos" és "izmos". Nem lehet általánosítani, mert például szerinte és a húgom szerint (akinek magyar barátja van, aki szőke) az én barátom nem vonzó. "Ázott varjú" a kedvenc beszólásom rá. :D

Senki nem írta, hogy a csúnyaság és az ostobaság együtt jár. Nem tudom, te hogy nézel ki, de az ostobaságot nem tartom elképzelhetetlennek a válaszaid alapján.

"leginkább mi jön be a nőknek"

Ilyen nincs. Mindenkinek más jön be, és ez így van jól. A külső amúgy se ér semmit, ha mögötte nincs egy olyan jellem, amiért odáig lennék és nem lennének közös pontok (hobbik, érdeklődések, tervek, stb.)

22L

2020. dec. 3. 13:40
 26/29 A kérdező kommentje:

25

Ezek a példák valóban meglepőek, nem azok a tipikus férfiarcok akiket a címlapokon reklámoznak ezerrel. Kivéve talán a dánt, akinek hatalmas állkapcsa van, a mélyen ülő pici szem mellett a másik vonás amit a nők keresnek.

“Senki nem írta, hogy a csúnyaság és az ostobaság együtt jár. Nem tudom, te hogy nézel ki, de az ostobaságot nem tartom elképzelhetetlennek a válaszaid alapján.“

A teljesen mindegy, hogy te tudatosan mit gondolsz, mert a reakciód úgyis az ösztönök, tudatalatti fogja meghatározni, ezért indulásból egy csúnya embert butának fogsz tartani amíg rá nem cáfol erre. Ugyanakkor egy szebb embert alapból intelligensbe fogsz gondolni. Ez sima tudomány, erről már 1000 tanulmány készült.

“Ilyen nincs. Mindenkinek más jön be, és ez így van jól. A külső amúgy se ér semmit, ha mögötte nincs egy olyan jellem, amiért odáig lennék és nem lennének közös pontok (hobbik, érdeklődések, tervek, stb.)“

Oké, tehát nincsenek univerzálisan vonzó vonások, az egész csak kitaláció és van akinek Brad Pitt jön be meg van akinek Quasimodo?

2020. dec. 3. 14:59
 27/29 anonim ***** válasza:

Látod? Erre célzok, amikor azt írom, hogy ízlés. Szerintem és sok más lány és nő szerint álompasik, de sokaknak nem jönnek be. Nekem például az a tipikus férfi arc (ha lehet így írni) egyáltalán nem jön be, és nem is szemekből és az állkapocsból áll. Ez a kettő nagyon röhejes módon bekattant nálad.

Nekem sose jött be különösebben Brad Pitt. Megértem, hogy másoknak miért, de amúgy nekem sose volt az a "ez aztán igen!" típus. Csak arcra Quasimodo bármikor veri: [link] Viccet félretéve, nem tartom fair dolognak egy egészséges és egy testi fogyatékossággal küzdő összehasonlítását, mert itt már vannak más faktorok az ízlésen kívül. Például hiába nézne jól ki mellettem, a púpossága lerontaná ezt és nem is tudna több általam nagyon szeretett hobbit (sziklamászás) űzni, és nekem fontosak a közös érdeklődések és pontok. Nyilván nem csak ez az egy van, de a lényeget érted.

22L

2020. dec. 3. 16:29
 28/29 A kérdező kommentje:

27

[link]

Nyilván nem fer testi fogyatékossággal élőket hasonlítani egészségességgel viszont a fogyatékosoknak nagyon nehéz párt találni.

Ugyanakkor lehet, hogy extrém példa volt, de akkor is vannak vonások amelyeket a nők jobb eséllyel tartanak vonzónak (mélyen ülő szem, kiálló járomcsont, szimmetria stb) és amelyeket nem ( gülü szem, túl kicsi áll, esetleg nem látható vonala az állnak, asszimetria, nagy orr, kiálló fülek, szabálytalan fogak stb).

2020. dec. 3. 17:53
 29/29 anonim ***** válasza:

Na jó,azért szerintem Quasimodo elég kevés csajnak jön be. 😁😁

Szokták volt mondani hülye ne legyél ha már szép nem vagy..☺

Ennyire ne menjünk bele a szélsőségekbe,de nem kell miszter tökéletesnek lenni. Én írtam a nemtudom milyen az amgolszász,de ezt dobta ki a google..szöveget.

Szerintem,abbol ahogy sorolod az angolszász lapát állkapcsú stb..szöveget ez a saját frusztrációd csak amit kiveítesz mindenkire. Ha férfi és az általad leírt vonásaokkal rendelkezik akkor azért bacca meg az anyját,ha nő akkor meg azért,mert szerinted csak azok a pasik kellenek a nőknek. Nos,az én párom nem tipikusan olyan és a mai napig szerelmes vagyok belé,nem olyan szűk,mélyen ülő a szeme,az orra sem kicsi és egyenes,az állkapcsa sem Tom Cruiseos (szerencsére) és számomra tökéletes. Persze,vonzó az akit linkeltem,de nem azt a típust hajtottam. Kell hozzá egy belső,egy olyan gondolkodás,felfogás,hozzáállás a dolgokhoz,hogy kelljen nekem,mint társ.Ha nincsenek meg,akkor felőlem a fiatal Bard Pit,de akár Momoa is jöhet,megmutatom az ajtót,merre kell tovább menni . Szóval a küldő nálam sem a minden,bár én már 38 éves vagyok,a 18-28 évesek nevében nem tudok nyilatkozni. Van akinél a külső még lényegesen fontosabb mint az összkép( külső-belső-mentalitás).

Lehet,hogy rossz helyen keresel,lehet az általad felvázolt,de női megfelelelőjüknél próbálkozol(nagy mell-párduc test-hosszú combok-nagy szemek-pisze orr)

2020. dec. 4. 04:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!