Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők a leginkább az angolszász arctípusú férfiakra buknak?
A legsármosabbnak tartott férfiak évről évre angolszász arcú férfiakból kerülnek ki mint pld Chris Hemsworth, Brad Pitt, Tol Hardy, Leonardo di Caprio stb.
Ez a kulturális hatásnak köszönhető vagy mindig így volt?
Ritkábban lehet hallani latinos, kelet-európais, szlávos arcú férfiakról akiket dögösnek tartanak a nők. Még ritkábban arab, indiai, kínai, japán vagy feketéről.
Az árja külsejűek valóban felsőbbrendűek a tekintetben, hogy a nők kívánatosabbnak tartják őket.
Magyarországon is megfigyeltem, amelyik haveromnak voltak germán felmenői sokkal sikeresebbek a nőknél mint a kreol esetleg ázsiaias beütésű srácok.
"Sokan örülhetnek annak, hogy a szőke, kék szemű „Brad Pitt-eknek” leáldozott, és a barna haj, barna szem kapta a legmagasabb pontszámokat, de erre sem kell mérget venni, mint ahogy a kopaszoknak vagy erősen kopaszodóknak sincs okuk az aggodalomra, ha nem rejtegetik, hanem vállalják az adottságaikat. Az azért a nagy többség számára kellemes lehet, hogy nem kell kifejezetten jóképűnek lenni, persze ártani azért nem árthat."
Nyilván ezek különböző nem is tól profi felmérések, de azért az elég feltűnő, hogy a szőke hajat egyik sem hozta ki legvonzóbb hajszínnek.
Az összes ilyen "milyen az ideális férfi" típusú felmérést (és persze a milyen az ideális nőset) erősen torzítja az, hogy az embereknek él a fejüken egy vállalhatónak tartott kép, és ezt fogják ilyenkor mondani.
Mindenki elmondja, hogy ő hűséges, kedves, belső értékekben gazdag, etc férfire/nőre vágyik, a valóság viszont csak a párválasztási szokások alapján derül ki.
Például nekem az a nőismerősöm is hűséges, becsületes férfire vágyik, aki évek óta különböző pasasok mellett szerető, és van aki elmondja, hogy nem szereti, ha túlgyúrt a pasas, de azért még sosem mondott nemet egy ilyen alaknak (aztán persze nyafog, hogy csak egy esete lett)
(de férfikén is ismerek olyat, sosem ismerné el, hogy csak a mellek számítanak neki, de még sosem láttam C kosár alatti csajjal, butával viszont már nem is egyszer)
Ezt hányszor fogod még megkérdezni? Esküszöm, már legalább harmadjára látom ezt a kérdést.
A barátom angol (Angliában élünk) és már a bátyjaival is vannak nagyon eltérő vonásaik, pláne ha kivetítjük a dolgot egy teljes nemzettségre. Itt is láttam már mindenféle angolt, és a valódi angolokról beszélek, nem első- és második generációs bevándorlókról.
Nekem a fenti színészek közül egyik se ideál, de gondolom a mostanság olyan népszerű embereket, mint Jason Momoa szándékosan hagyod ki, mert nem illene bele a képzetedbe. Monduk Hemsworth ausztrál, no mindegy.
Mindenkinek más tetszik és igazából teljesen feleslegesen bogozgatnád, hogy miért. Igazából teljesen mindegy, mert megváltoztatni nem tudod, legfeljebb elfogadni.
A nővéremnek orosz barátja van, életem első szerelme egy olasz volt, és több barátnőm szerint is vonzóak a déliek, kicsit spanyolosabb vonásúak. Nekem az ázsiaiak sose jöttek be, de egy japán barátnőmnek pedig igen. Az arabok és feketék nekem soha nem jöttek be, ennek részbeli oka, hogy nem tudom őket nem elválasztani a kultúrájuktól, ami nekem több ízben taszító.
Ízlés kérdése az egész. Van egy nagyon jó olasz barátnőm, aki mondta, hogy az én barátom neki már túl sápadt lenne és olyan hullaszíne van. Van ilyen. Hajszínekkel például úgy vagyok, hogy bármelyik nézhet ki jól, a frizura többet számít.
23/L
"Monduk Hemsworth ausztrál, no mindegy."
Az ausztrálok is angolszászok ;)
Voltam én kint egy barátnőmnél, hidd el, nem tartják magukat annak, és csak történelmi vonatkozásaik vannak, minden másban mások. ;)
23/L
15: Az angolszász nem egyenlő az angollal!
Az USA is angolszász, pedig ők még annyira sem angolok, mint az Ausztrálok, akik például a mai napig részei a (britt) Nemzetközösségnek
Ami a legfontosabb, hogy az arcot a genetika befolyásolja, az meg lassabban változik, mint azok a társadalmi hatások, hogy éppen ki, minek tartja magát, de amúgy ők még angolszásznak is tartják magukat [link]
Az USA-ban, Ausztráliában nagy a keveredés. Akiket te angolszászak jellemzek, azok tipikusan az északi germán típusok (svéd, dán, finn stb) az angolszáz külön fajta és elég ronda.
Viszont én azt látom, hogy a szex szimbólum az mégis Antonio Banderas, Johnny Depp és társai.
Na most zavarba jöttem. 😀 fogalmam sincs az angolszász típusról,beírom googlebe és őt dobja ki:
Ha ilyen az angolszász,akkor óóó igen 😊
19
Minden nő egyforma.
Mélyen ülő pici szemekhez vonzódnak.
Pedig még csak nem is intelligens ez a fajta megjelenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!