Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuális férfiként tényleg az a sorsom, hogy próbálkozzak minél több nőnél és essek arcra ezredszer is?
Te tényleg fejedbe vetted hogy minden kommenteddel égetni akarod magad? Jó, akkor tanulj: két csoport van: az egyik aki elad, a másik aki megveszi. Az dönti el hogy melyik oldalon állsz, hogy a bevételed vagy a kiadásod magasabb a két oldalt figyelembe véve. Mivel nincs tehenem, így veszem a tejet. Viszont a másik oldalon előállítok, amiből jóval magasabb a bevételem, mint amiért vásárolok. Aztán itt jön egy másik képlet: eszköz állomány és a forrás viszonya. Eddig tudsz követni? Az eszköz ami pénzt termel, forrás ami a pénzt viszi. Nekem a pénzem legnagyobb része eszközben van, ami által a bevételeimet növelik. Egy jármű lehet forrás és lehet eszköz is. Nekem a bevételeim általában eszközbe vannak és lesznek forgatva. Így már értheted, hogy én azon az oldalon vagyok, aki olyanokból mint te vagy, olyanokból él. Nekem ez szuper, sőt, jó nézni hogy mennyi ember pénzügyi analfabéta.
Ebből fakadóan szerinted mennyi embernek van fogalma a tényleges igényességről? Csak annak akarnak tűnni. Lehet neked elég ha valaki zuhanyzik, van tetkója, tök trendi. Nekem ez semmi. Ehhez még pakoljuk hozzá a szellemi értékeket... az emberi értékeket... A gyk nekem amolyan perverz szórakozás, nagyon jó társadalmi kórkép. Itt mindenkinek a tuti kell, a szuper nők, a szuper pasik, a szuper családi élet, a nagy lóvé, a szórakozás, a szex. Vicces! Én inkább tragikusnak látom, hogy mennyire nincs reális képük a világról vagy önmagukról az embereknek. Tudom, nem ezen a fórumon kellene erről írnom, mert is nagyjából süket fülekre találok.
Oké, én kérek elnézést hogy belerondítottam ebbe a fantasztikus topikba! ;)
Félig beleolvastam, de bocsánat, nekem vásárlóim, ügyfeleim vannak, akik maximális odafigyelést, minőséget kapnak. Erre nagyon kényes vagyok. Szimbiózisnak nevezném a kapcsolatunkat.
Semmivel nem tudsz érvelni, kizárólag csak személyeskedsz. Én azzal a számodra félművelt tudásommal érem el az életben, etikusan a céljaim. Nem tudom hogy említettem-e már, de ezt a pc stílust nem díjazom. Sajnos a világ piszkosul rossz irányban halad ezzel a soha semmit nem lehet a nevén nevezni őrülettel. Ezt nem is akarom részletezni, amikor a természetes immun reakciókat mesterségesen nyomják el. Pont ezért néz mindenki félre amikor valaki bajba kerül. Ezt se felejtsd el.
Tudom, a mai világ elvárása hogy szeress mindenkit,egyél lekvár, vásárolj, kapj meg mindent egy pillanat alatt. Oké! Belőled mi haszna a világnak? Tényleg komolyan kérdezem! Vagy csak a szórakozás, utazás, öltözködés, autók, pasik, nők? Ezen a terepen se próbálkozz velem, mert csúnyán elbuksz. Ugyanis a pénzem szép nagy részével támogatok bizonyos mentőszolgálatokat. Látod, nem is egyet. Én elég egyedi fazon vagyok, meg van a saját világképem, amibe sok minden nem fér bele. A politika sem. Az vagy amit teszel. Te mit teszel? Kiköltözöl külföldre, mert ott kolbászból fonják a kerítést? Miért nem fonod te, itt helyben?
A személyeskedő, üres kommented helyett kommunikálhatnál értelmesen is.
Röviden fogalmazva ez az élet.
Méltatlan? Miért? Női oldala szerinted csupa egyszerűség?
43F
"A legtöbb egyedülálló férfi semmi másra nem vágyik csak egy bármilyen nőre. "
Azért ez elég gáz, hogy annyi a lényeg nő legyen. Akkor végülis nem párkapcsolatra vágysz, hanem esténként legyen egy ingyen punci, amiben üríthetsz?
Az első kérdésre válaszolva, aki 1000szer mindent ugyanúgy csinál, nem fejlődik, nem tanul belőle, az minden alkalommal pofára fog esni.
"Tényleg ennek kellene lennie az életemnek az értelme?"
Mindenki olyan célokért küzd, ami fontos számára. Ha nem akarsz párkapcsolatért tenni, mert inkább szakmában, barátokkal, bulizásban akarsz érvényesülni, akkor nem lesz párkapcsolatod. Ne azért akarj párkapcsolatban élni, mert másnak van!
Igen, próbálkozni, ismerkedni kell. Viszont azt nem fogod egyből megtudni a másikról, hogy értékes-e. Ez egy nagyon hosszú folyamat, sok sok időbe fog telni.
Egyébként egyetértek az utolsó hozzászólóval, aki beéri "bármilyen" nővel vagy csak megalkuszik esetleg reméli hogy majd "összecsiszolódnak" az meg is érdemli a boldogtalanságot. Az se biztos, hogy van ilyenkor rendszeres sex az a kiábrándító...
Én úgy látom hogy sokan magukat sem ismerik eléggé és lusták szinte mindenhez. A saját életükön sem tudnak változtatni ha rossz, gondolok itt munkahely váltásra, lakhely váltásra, tanulásra, sportolásra. Így ha "jön" valaki aki elfogadja őket, akkor még ha nem is illenek össze inkább benne maradnak a kapcsolatban, mert így könnyebb sok téren mint egyedül és így lehet mutogatni a másikra ha valami nem sikerül... illetve lehet kifelé mutatni hogy minden fasza, látszatvilágban élni...
Én mindenesetre inkább maradok életem végéig egyedül, mint hogy belemenjek ilyen szánalmas "kapcsolatba".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!