Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Heteroszexuális férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroszexuális férfiként tényleg az a sorsom, hogy próbálkozzak minél több nőnél és essek arcra ezredszer is?

Figyelt kérdés
Tényleg ennek kellene lennie az életemnek az értelme? Mert én ezt kicsit méltatlannak tartom. A legtöbb egyedülálló férfi semmi másra nem vágyik csak egy bármilyen nőre. Én viszont egyedülállóként is tartalmas életre vágyom és nem egy akármilyen nőt szeretnék, hanem egy értékeset.
2020. nov. 29. 00:49
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
79%
10: Én elmúltam 30, de hiába próbálkoztam 15 nőnél is, egy randim sem volt. (a próbálkozást nem úgy kell érteni hogy odamegyek vadidegenekhez, hogy "jössz randizni" mint egy idióta, hanem, hogy már ismertem vagy közös baráti társaság, vagy valamilyen ismerettség által amiből többet akartam. ők nem.)
2020. dec. 8. 18:12
 12/48 anonim ***** válasza:
40%
10-es, azért azt ne felejtsd ám el, hogy az a "gyönyörű bombázó" is csak addig lesz veled, amíg érdeke fűzi hozzá. Ne feledd a multat, s nyitott szemmel járj, mert semmi sem örök, s mint tudjuk, mindenkinél van jobb, szebb, nagyobb, gazdagabb, akármi. Ezek meg ugye oda mennek, ahol több van abból, ami épp neki kell.
2020. dec. 8. 21:00
 13/48 anonim ***** válasza:
64%

#12 Jajjjjjjjj Gecc.... elfelejtettem... gondolhattam volna, hogy valaki beírja, hogy csak a pénz miatt van velem, meg az érdekei miatt.

Mindenesetre gazdagabb nálam. És én nem vagyok kisportolt.

2020. dec. 8. 21:32
 14/48 anonim ***** válasza:
20%
13, akkor gratulálok a boldogságodhoz :) Egyébként úgy írom, h nekem is megvan minden amit akarok és nincs frusztráció, csak azért látom amit látok ...
2020. dec. 8. 21:52
 15/48 anonim ***** válasza:
37%

Köszi, amúgy kva jÓ! :D

Komolyan még írni is egészen megdöbbentő, hogy tényleg ez a valóság. Amikor írom, akkor olyan, mintha valami tündérmese lenne... és kb el se hiszem én se.

De ez rádöbbentett újra, hogy mekkora mázlim van, és ügyesnek kell lennem, hogy megtartsam ezt a lányt.

2020. dec. 8. 22:12
 16/48 anonim ***** válasza:
29%

8-asnak: ez a helyes hozzáállás, és gratula a szőke bomber csajodhoz.

ha mindenki így állna hozzá a leszólítási kudarchoz (=vesztenivalód nincsen, mivel a csajt korábban sem ismerted, és ha kikosaraz, akkor csak annyi történik, hogy ezután sem fogod ismerni, semmi több), akkor nem rinyálna itt ennyi önbizalomhiányos ember.

Nekem egy PUA tanfolyam kellett hozzá, hogy erre rájöjjek, és nagyon megérte.

2020. dec. 8. 22:24
 17/48 anonim ***** válasza:
5%

15 évesen, amikor nagyon belezúgtam egy lányba, akkor én feliratkoztam a Pua hírlevélre, amit itt a GYK-n ajánlgattak nekem. ÉS azt olvasgattam meg az ingyenes videóikat néztem mindig. De pénzt sose fizettem érte. Próbáltam minél többet megérteni és kikövetkeztetni abból, amit ingyen is leírtak :D és hát bejött.

Csóringerebb vagyok annál, mintsem hogy fizessek nőért/játékért/csajozásitippekért ... Szerencsémre így is tudtam építkezni belőle.

2020. dec. 8. 22:51
 18/48 anonim ***** válasza:
14%
Ja, és nagyon köszi :)
2020. dec. 8. 22:51
 19/48 anonim ***** válasza:
28%
A 12-esnek igaza van: a nők mindig érdekből vannak együtt egy férfival. Hogy az itteni kolléga esetében mi ez az érdek, azt nem tudom (lehet pénz, befolyás, bármi egyéb), de biztos, hogy fűződik valami érdeke hozzá. Már ha egyáltalán igaz a sztori.
2020. dec. 9. 08:01
 20/48 anonim ***** válasza:
88%

Már megint az a jól megszokott általánosítás! Te egy ember vagy, egy személyiség. A másik ember ugyancsak. Egy nő megint csak egy személy, különféle tulajdonságokkal. Ezt szorozd fel több millóval, és plusszban még add hozzá a különféle személyiségjegyeket, iskolázottságot, neveltetést, traumákat, szeszélyeket, külső adottságokat.

Aztán ezután tedd magad nevetségessé, amikor kijelented, hogy a NŐKNEk csak a PÉNZ és a MEGJELENÉS számít.

Én sosem voltam modell külsejű férfi, sosem volt sok pénzem. érdekes, mindig volt párkapcsolatom, ráadásul elismerten szép és kulturált lányokkal! Ráadásul a '90-es években, mobil és internet nélkül. Hogy lehetett ez?

Úgy, hogy nekem olyan lányok tetszettek, olvasott, tájokozott fiatalember voltam, meg tudtam szólalni, határozott voltam, mivel tisztában voltam azzal, hogy ergo bármilyen témában megállom a helyem. Ha kell humoros voltam, ha kell komoly, ha kell laza. Ha valami megoldandó problémám volt, vagy a barátnőmnek, akkor férfiasan beleálltam és megoldottam, vagy megoldottuk. Nem voltam sem testileg, sem szellemileg igénytelen, mentálisan és morálisan helyén volt minden. Nekem mindig voltak terveim, céljaim, lelkesedést láttak bennem, plusszban azt is látták, hogy haladok a céljaim felé.

Szerinted mi kell egy értelmes nőnek? Jaaa, igen, akkor is voltak olyan nők, akiknek a kigyúrt kopasz nepperek jöttek be, ezekkel kölcsönösen nem kerestük egymás társaságát. Egyszerűen sosem foglalkoztam az ilyenekkel. Ha a hal nem tud futni, ne pikkeljen már a gepárdra!

Itt meg mi megy? Megy a sírás ezerrel, megy az általánosítás ezerrel. Jajjj, nem jut nekem nő, mert a pénzes szépfiúk leszedik előlem az összes nőt! Jajjj. 21 éves vagyok, és még nem volt barátnőm! Úúúúúúristen! A TE életed a tiéd, menedzseld hát. A siránkozás biztos hogy nem fog tetszeni a nőknek!

Én kétkezi sitnyik munkát is csináltam, savanyítóüzemben dolgoztam 1200Ft-ért naponta, vagy papírt tekercseltem teljesítménybérben. Éééés? Sírtam hogy de szerencsétlen vagyok? Nem. Volt barátnőm? Volt! Nem is akármilyen/-nek! Informatika? Műszaki dolgok? Szakmák? Diplomák? Pipa minden. Ti meg itt sírtok mint valami kislányok! Én 15-40 éves koromig keményen dolgoztam, tanultam, ráadásl már feleség és gyerek mellett. Ti meg 20 évesen be vagytok sz*rva, hogy mi lesz veletek. Emeljétek fel a lusta s*ggetek, és legyetek már férfiak könyörgöm!

Vagy írjatok már rám privátba egy ismerkedős levelet, marhára kíváncsi vagyok hogy mivel álltok elő egy idegen nőnél. Én 40 felett is bőven tudok, vagyis tudnék ismerkedni ha akarnék, szóval nekem ez a hisztis kislány stílus nem fér az agyamba!

2020. dec. 20. 20:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!