Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuális férfiként tényleg az a sorsom, hogy próbálkozzak minél több nőnél és essek arcra ezredszer is?
31: Annyiban igaza van, hogy az ÁTLAG lesz a norma, vagyis ha mindenki ezt csinálja, jó eséllyel erre "van igény", hisz a kilógó, be nem illő embert a társadalom kilöki.
Alkalmazkodni kell a masszához.
34: Én mondjuk egyik oldalt sem erősítem. A fodrász az én erősen kopaszodó fejemen nem keres, mivel a pár milis és a tar között nem sok variáció van, amit otthon egy hajnyíróval ne tudnék megoldani. Szakállam foltokban/nem szépen tud nőni, szóval ha akarnék sem tudnék favágó szakállat nyíratni.
A gyúrást meg lehet otthon is oldani (több, mint 10 év edzőteremlátogatás után ezt mondom)
Tetoválásom nincs, de pl. az ellenkező nem tagjain kifejezetten tetszenek szebben elkészített minták.
A sport és mozgás, meg a kinézet sem "konzumtermék" kell legyen, hanem saját igény. Régen rossz ha trendeket követ valaki. Az viszont soha nem rossz, ha valaki az elérhető eszközök segítségével a jobbra törekszik saját magát illetően.
Annyira sötét vagy! A buta cigányok is csak azzal szeretnének kitűnni, hogy mercit vesznek meg versace-t. Na ez marha nagy igényesség. Attól szerinted negváltozik az ember? Ha egy jól szituált mérnök ül egy mercibe, és visel hugo boss öltözéket, na az igényes. Akkor most ezt húzd rá akárkire.
Te a tróger, büdös igénytelenséget emlegeted, már boccs, de ez bizonyos körökben már alapszinten us kizárt.
Nekem jó, ugyanis én a piac értêkesítő oldalán állok, a haszonkulcsom 3-8x-os. Pontosan tudom mit jelent a profit, és mekkora kamu az egész erre felépített világ. Személyesen sosem mondanék ikyet mert hiteltelenné tenne, de valójában yokan attól gondolják magukat igényesnek, mert prémium vackojat viselnek.
Alap igényesség része a műveltség, iskolázottság, az önálló gondolkodás képessége, a szappan, a borotva, a fodrász, a mosógép, a vasaló. Aztán hogy nem zabálom szét a testem, odafigyelek a környezetemre. Többet nem is írok.
A szutykos testileg, szellemileg igénytelen embereket miért keverted bele? Szerintem az átlag normális ember az ilyeneket figyelmen kívül hagyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!