Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Heteroszexuális férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroszexuális férfiként tényleg az a sorsom, hogy próbálkozzak minél több nőnél és essek arcra ezredszer is?

Figyelt kérdés
Tényleg ennek kellene lennie az életemnek az értelme? Mert én ezt kicsit méltatlannak tartom. A legtöbb egyedülálló férfi semmi másra nem vágyik csak egy bármilyen nőre. Én viszont egyedülállóként is tartalmas életre vágyom és nem egy akármilyen nőt szeretnék, hanem egy értékeset.
2020. nov. 29. 00:49
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
67%
30. Ez aztán a recept! Válj tucat majommá! Bár igazad van, amilyen morális és értékrendi válságban van már a világ, tényleg menjen gyúrni, csináltasson tetkót, lőjje be a sérót! Tulajdonképpen az online ismerkedés is a fotókról szól, igazat kell hogy adjak. Párszor megdugja a nőt, aztán jöhet a következő. A nők meg keresnek egy újabb aktuális divatmajmot, win-win.
2021. okt. 6. 21:04
 32/48 anonim ***** válasza:

31: Annyiban igaza van, hogy az ÁTLAG lesz a norma, vagyis ha mindenki ezt csinálja, jó eséllyel erre "van igény", hisz a kilógó, be nem illő embert a társadalom kilöki.

Alkalmazkodni kell a masszához.

2021. okt. 6. 21:37
 33/48 anonim ***** válasza:
Az nem majomság, hanem szimpla igényesség, hogy valaki jól öltözött és előnyös frizurája van, amit nem kéthavonta vágat. Valami jó illat sem árt.
2021. okt. 7. 10:50
 34/48 anonim ***** válasza:
33. Ez már régen nem az igényességről szól! A lényeg a profit, amit a konzumidióták megtermelnek a cégeknek. Én nem a vásárló oldalt erősítem, hanem azt ami elad. Igényes lehetsz te tetoválások, idióta klisék nélkül is. Szakál? Szerinted az mindenkinek jól áll? A barber biznisz köszöni jól van. A gyurmázás is extrém profitot termel, az más kérdés hogy az emberek oda is b*sznak vele az egészségüknek. Na nem most, majd 50 felett. A lényeg a jó reklám. Ez lenne az igényesség? Érdekes, a szellemi, mentális morális igényességről egy szó sem esik...
2021. okt. 7. 11:47
 35/48 anonim ***** válasza:
86%

34: Én mondjuk egyik oldalt sem erősítem. A fodrász az én erősen kopaszodó fejemen nem keres, mivel a pár milis és a tar között nem sok variáció van, amit otthon egy hajnyíróval ne tudnék megoldani. Szakállam foltokban/nem szépen tud nőni, szóval ha akarnék sem tudnék favágó szakállat nyíratni.

A gyúrást meg lehet otthon is oldani (több, mint 10 év edzőteremlátogatás után ezt mondom)

Tetoválásom nincs, de pl. az ellenkező nem tagjain kifejezetten tetszenek szebben elkészített minták.

A sport és mozgás, meg a kinézet sem "konzumtermék" kell legyen, hanem saját igény. Régen rossz ha trendeket követ valaki. Az viszont soha nem rossz, ha valaki az elérhető eszközök segítségével a jobbra törekszik saját magát illetően.

2021. okt. 7. 12:03
 36/48 anonim ***** válasza:
Az alap. Férfiakban is létezik az a kategória, aki nem kell egy éjszakánál többre, mert csak jól néz ki, de belül trágya. De attól még igaz a külső megfog, belső megtart örök szabálya. Számomra az a majom aki szarul öltözködik és utána megmagyarázza nekem, hogy azért mert ő nem egy konzum-idióta, vagy nem támogatja a borbélyokat, mert ők így is túl jól élnek. Ordít a magyar mentalitás.
2021. okt. 7. 12:05
 37/48 anonim ***** válasza:
Köszönöm 35-ös egyetértek.
2021. okt. 7. 12:06
 38/48 anonim ***** válasza:
65%
36. Képzeld, tele vagyok igényes ruhákkal. Járok fodrászhoz. Több diplomám van. Milyen magyar mentalitás te nagyon ostoba. Olyan egyszerű vagy mint a faék. Látod, még azt sem érted mit akarok mondani! Na ez az igazi nemzetektől független agyhalott mentalitás! Nem az igényességről beszélek, hanem az olyan mélyen ostobákról mint te. Futsz a divat után, az egész életed a megfelelés, majd jössz azzal, hogy te aztán mennyire nyugat európai vagy. Hát barátom, én inkább maradok magyar, mint konzumidióta fogyasztói massza. Az életben vannak értékek is, de ez neked úgysem mond semmit.
2021. okt. 7. 15:32
 39/48 anonim ***** válasza:
Saját magad ellen beszélsz most? Attól, mert egymás mellé dobálsz nem odavágó témákat te leszel az ész? Kizárólag arról folyik a társalgás, hogy társkeresés szempontjából fontos az ápolt, igényes megjelenés. Te meg itt papolsz a marketingről meg bizniszről, meg profitról. Jól megbüntette az összes multit, hogy nem vett tőlük normális ruhákat és sose lett senkije. Szörnyű, gusztustalan fogyasztói társadalom mindent meg kell fizetni. Bezzeg ha visszamennénk a kőkorszakba, amikor még nem erőszakolták ránk ezeket a társadalmi elvárásokat, elég volt eltakarni a brét egy marék gazzal és ráadásul mindenki rabolhatott magának feleséget. Hál istennek a kérdező egyedülálló, szóval költheti a pénzét amire akarja, majd ő eldönti.
2021. okt. 7. 16:15
 40/48 anonim ***** válasza:

Annyira sötét vagy! A buta cigányok is csak azzal szeretnének kitűnni, hogy mercit vesznek meg versace-t. Na ez marha nagy igényesség. Attól szerinted negváltozik az ember? Ha egy jól szituált mérnök ül egy mercibe, és visel hugo boss öltözéket, na az igényes. Akkor most ezt húzd rá akárkire.

Te a tróger, büdös igénytelenséget emlegeted, már boccs, de ez bizonyos körökben már alapszinten us kizárt.

Nekem jó, ugyanis én a piac értêkesítő oldalán állok, a haszonkulcsom 3-8x-os. Pontosan tudom mit jelent a profit, és mekkora kamu az egész erre felépített világ. Személyesen sosem mondanék ikyet mert hiteltelenné tenne, de valójában yokan attól gondolják magukat igényesnek, mert prémium vackojat viselnek.

Alap igényesség része a műveltség, iskolázottság, az önálló gondolkodás képessége, a szappan, a borotva, a fodrász, a mosógép, a vasaló. Aztán hogy nem zabálom szét a testem, odafigyelek a környezetemre. Többet nem is írok.

A szutykos testileg, szellemileg igénytelen embereket miért keverted bele? Szerintem az átlag normális ember az ilyeneket figyelmen kívül hagyja

2021. okt. 7. 18:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!