Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordul, hogy a randipartnerem egy napig nem ír vissza. Ne reménykedjek sok jóban, ugye?
11/ köszönöm.
Valószínű akkor olyannal hozott össze a sors, mint a 7es.
Hagyjuk már ezt hogy most nem volt időm írni. Az meg milyen kapcsolat vagy ismerkedés, ahol eltűnök napokra, vagy 1 napra. Persze kivétel ha valami történt vele. Hoztak már fel itt a munkát is, ha nekem ilyen munkám van,de esetleg többet nem mondhatok róla, akkor annyit közlök a másikkal nézd előrdulhat, hogy nem tudlak keresni, de ne aggódj. A többi csak bla bla üres duma, most a telóm elromlott, most fáradt vagyok stb. Aki fontos azzal közlöm bocsi most fáradt vagyok, dolgom van stb.majd beszélünk.
13: akkor micsoda egy randipartner?? Atyaeg nagyon nagy gondok vannak egyes embereknél.
Kérdező ezekre ne is hallgass.
Ha ismerkedek valakivel az az alap, hogy kommunikálunk is egymással, persze nem éjjel nappal.
A d...góparpartnernél van az hogy nem jelentkezeek, csak amikor jól esik.
Na Isten mentsen egy ilyentől, aki, akik így fogják fel az ismerkedést, hogy eltűnők napra, vagy napokra és ez normális. Termesztesen bármi történhet, de aki nekem fontos és baj is érne, és van rá módon elérném a másikat és életjelet adnék.
És nyugodtan lehet lepontozni is.
Nőként pedig azt mondom, az ilyen férfi, aki így állna hozzá a dolgokhoz és hozzám, azért nem lenne kár, sőt megváltás lenne. Továbbmegyek, aki az elején ilyen, az később is ilyen. Aki csak saját erdekeit nézi, jaj most fáradt vagyok, most sz..r napom volt...hát ez mi?! Hagyjuk már ezt, ez csak duma. Tapasztalat, egy férfi aki KOMOLYAN GONDOLJA hulladafáradtan is keresi a másikat, egy hogy vagy, vagy velem ez es az van stb. És fordítva is igaz. Persze van, amikor dolgozik valaki, de akinek fontos a másik, ezt is letisztázza , a munkám miatt telót nem tudok használni ne aggódj stb. A többi csak üres beszéd, kamuzás stb.most ezért, azért nem tudtam írni. Az ilyet az elején törölni kell, még ha fáj is.
Tiszta röhej, a 15öst is lepontozták.
Milyen emberek vagytok ??
Kerdező láthatod milyenek az emberek👎🤣👻🤷♀️
Az ilyenek elvannak a saját kis világukban, ezeknek nem való igazi partner. Nem is csoda ahol tartunk párkapcsolat terén, ezektől nem is lehet várni semmit.
Rád írt? És mit írt, mi történt vele?
Ez amúgy ismerős, nekem is volt ilyen.
Jah, láthatod a normális választ lepontozzák.
Mert manapság a normalitás nem divat.
De a nem normalisság a divat.
Vagy éppen azért azért van lepontozva,mert nem tetszik az igazság a kis egoista lelkiviláguknak, vagy éppen akkora elvárásaik vannak a másikkal szemben, közben ők meg az alapszintet sem érik el, tükörbe nem néznek bele. Olvasni lehet a sok negatív, gonosz kommenteket, sírnak, rinyálnak, én azt mondom ha valaki akar ismerkedni menjen oda, vagy kezdemenyezzen és normalisan álljon hozzá a másikhoz és ha erre az illető bunkón, vagy semmit nem reagál az már az ő problémája, én ebből indulok ki, én ha normlais vagyok de a másik pedig nem, az már az ő problémája és egy ilyen miatt nem is érdemes a reményt elveszteni. Ezt üzenem a férfiaknak is, hogy az ilyen nulla nők miatt nem kéne feladni, mert sosem tudhatjuk, hogy pl ha nem kezdemenyezünk, lehet egy jót halasztunk el.
Nőként nekem is megvan az ilyen nőkről a vélemenyém. De azért nem kéne feladni, azért vannak még normálisak. Csak szerintem őket nehezebb észrevenni, vagy éppen ők már óvatosabbak, de ha tetszik valaki akkor próbaljuk tenyleg megismerni, és ne így hogy egyszer keresem, máskor meg nem. Meg hívjátok meg, jó most mondjuk nem nagy lehetősegek vannak, de egy kavé vagy sütemenyezes nem olyan nagy dolog. Egy normális, komoly nő vagy lány értékelni fogja. Nem hinném hogy álomvilágba élek, de szerintem legbelül mindenki arra vágyik hogy legyen egy normális párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!