Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha jóban vagytok egy fiúval és látjátok, h bejöttök neki, de ti nem akartok semmit, akkor hogy viselkedtek vele?
Úgy viselkedek vele, hogy egyértelmű legyen, hogy én csak barátságot akarok tőle. Nem flörtölök vele, nem nézek hosszasan a szemébe, nem adok neki jeleket. Talán megpróbálok vele ritkábban találkozni, hogy ne legyen rossz neki, hogy mindennap lát...
Végül pedig az is lehetséges, hogy meggyőz a srác és adok egy esélyt egy kapcsolatnak :-)
Nem flörtölök vele, nem nézek hosszasan a szemébe, nem adok neki jeleket. Nem kezdeményezek vlee beszélgetést, sem élőben, sem neten. Neten nem válaszolok, ha tudom, hogy cél nélkül akar dumálni. Élőben nem vagyok bunkó, mindig kedves, DE TÁVOLSÁGTARTÓ! Röviden válaszolok a kérdéseire, nem kérdezek vissza személyes dolgaira. Ha kollégám az illető, akkor csak a munkára szorítom a beszélgetést, s ha ő kérdez szeméélyeset, vagy röviden és nem konkrétan válaszolok, vagy megmondom, hogy ne haragudj, de ez magánügy.
A többi nő nem molyosog rá ilyenkor a férfira.. (ez nálam problémás, mert én ha valakit nem kifejezetten utalok, vagy nem félek tőle, mert pl. gázos főnököm) akkor úgyis mosolygok rá, de a többi nő nem.
Ezekből lesűrheted.
Vagy pl. nem tűröm, hogy a fizikai közelemben legyen, hanem kihátrálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!