Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha véletlenül belájkolná a lány, akivel randizol, az egyik nőismerősöd képét, akivel jóban vagy, szakítanál vele?
Sziasztok,
velem pont ez történt. Sajnos megnézegettem a randipartnerem nőismerőseinek képeit kívácsiságból és belájkoltam az egyik képet. És sajnos csak később vettem észre, így valószínűleg feltűnt az ő idővonalán is.
Nagyon gáz? Nálatok ez kiverné a biztosítékot ? :(
Nem igazán lehet véletlen lájkolni. Ha csaj lennék, azért dobnálak, ha hülyének néznél. "jól sikerült kèp" oszt ennyi.
31/f
Köszi a pozitív válaszokat :)
2-es válaszoló- de bizony, hogy lehet véletlenül lájkolni. Görgeted a képet a telefonon és már rá is nyomtál, észre sem vetted.
Hát papám, választanom kell utánna a hüvejkujj, röhögés, sírás és a szívecske között. Olyankor csak nyomsz egy visszagombot. Vagy nekem teljesen más ez a szutyok vagy rendszer szinten elállítottäl valamit.
31/f
Aki ilyesmi miatt szakít, és nem is próbál meg értelmes ember módjára esetleg kérdezni vagy megbeszélni, az egy végtelenül primitív féreg.
Amúgy nem is értem, hogy miért jön szóba ilyesmi. Miért lájkolásokon keresztül kell megítélni a másik embert meg a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!