Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kínos dolog. Mit tegyek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kínos dolog. Mit tegyek ha a lány néha kicsit sokat vár el anyagilag úgy, hogy észre sem veszi?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki együttvagyunk egy csajjal, én pedig totál szárnyalok. Nekem hihetetlenül bejön, én teljesen odavagyok érte. Külsőleg iszonyú bomba, aranyos okos humoros személyiség és nagyon magabiztos, nagyon bejön a csaj úgy ahogy van. Viszont nagyon el lett kapatva ahogy eddig észrevettem, anyuka pici királylánya bár nem ripacs vagy hárpia, hanem csak mindent megkapott. Az apja is mindent megvesz neki, mindent fizet mert még tanul. És én sem állok rosszul anyagilag, nem ilyen királylány koldusfiú dolog ez, de azért néha már megterhelő. Én is tanulok még (elvileg már csak idén) engem is "pénzelnek" otthonról csak én még mellette dolgozom is egyik ismerősöm vállalkozásában plussz otthonról is szoktam, de én nem nagyon költök, gyűjtögetek mert én is vállalkozni szeretnék majd.

Viszont ő nem ilyen. Minden nap étterembe jár, a legjobb "instabarát" belvárosi bisztrókba kajálgat és rengeteget vásárol, mindig kiruccannak ide oda barátnőivel. Komolyan szerintem havi 3-400at biztosan elkölt. De már a randi időszak sem volt olcsó, ugye le szerettem volna nyűgözni őt. Tudom, hogy az előző barátja is ilyen volt mint ő, és ő is elkényeztette mindenhogyan. Tényleg semmi bajom nincs vele emberileg de emiatt sokszor aggódok, hogy nem leszek elég jó. Egyszer volt egy nagyon kínos szitu, mikor (ő vidéki városban lakik alapból és én is) haza utaztunk volna és mondtam neki, hogy nahát csak nem egy vonattal megyünk "he-he"? Ő meg így, mi???? milyen vonat??? te vonatozol??? És akkor nagyon kínos csend, merthogy őt mindig kocsival cipelik le fel, én meg kis proli vonatoznék. Meg hát ő is rájött hogy rosszat szólt vagy nem is tudom szimplán ciki volt, szerintem ő is cikinek érezte meg én is. Meg ha együtt eszünk nyilván mindig meghívom, még ha mondja is, hogy jaj nem kell, tényleg nem kell. Így illik és kész, nem akarom, hogy ő fizessen ennyi. És volt, hogy elrepültek hétvégére barátnőjével azthiszem Dániába vagy Svédországba(?) akkor még nem voltunk együtt és komolyan győzködött, hogy menjek én is majd " jól elleszünk jó buli lesz :)" én meg egyrészt félek nagyon a repüléstől másrészt nem is volt alkalmas és nem akartam ennyit költeni, spórolós vagyok. Akkor azthittem ezzel el is rontom mert tuti lett volna valami, de szerencsére nem volt gond. Szeretem azthiszem és vele akarok lenni, meg szeretném beszélni ezt vele de a férfias büszkeségem nem engedi. Nem akarok kevesebb lenni mint az exe... Hogyan legyen ez? Rendes lány megértené csak nem akarom, hogy lenézzen. Hogyan csináljam???

2017. okt. 29. 11:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
Mit akarsz egy elkényeztetett csajtól ? Teljesen más a pénzhez való viszonyotok..
2017. okt. 29. 11:56
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Egy 10-es skálán olyan 15-ös szintű papucs vagy.
2017. okt. 29. 11:56
 3/12 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Szerintem az oké, hogy el akarod kényeztetni, kedves gesztus, de ne magadtól vegyél el, hogy neki jó legyen, csak annyit költs rá, ami belefér és nem okoz gondot neked. Ha nincs pénzed menő étteremre, vidd akkor kávézóba. Néha, ha azt mondja, nem kell, hogy fizess, akkor mondd azt, hogy oké, akkor most nem fizetsz, de majd legközelebb meghívod.

Ha nyaralni hív, nyugodtan mondd meg neki, hogy most erre nem szeretnél költeni.

Hiába kedveled meg aranyos csaj, nem kötelességed tartani vele a lépést anyagilag, és ha ő erre rosszul reagál, akkor akármilyen rosszul esik is, hidd el, nem veszítettél vele semmit.

2017. okt. 29. 12:02
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

1.

Senki nem.kérte, hogy fizess neki mindent. A csaj felajánlja h fizeti a sajátját, akkor minek kell álnod?

2.

Ha ennyire máshogy viszonyultok a pénzhez, az nem igazán fog működni.

2017. okt. 29. 12:07
 5/12 Diavolino44 ***** válasza:
24%

Adom a kettes valaszolonak.

Nem szeretnelek elkesriteni, de ez egy rovidtavu kapcsolat lesz. A penhez valo viszony nagyon fontos, s nalatok ez kulonbozik.

S mivel ez teged zavar, s mar az elejen nem volt letisztazva, igy ez egy idozitett bomba. Beszelj vele errol, bar en nem hiszek a csodakba. Elvezd amig tart.

2017. okt. 29. 12:07
 6/12 anonim ***** válasza:
38%
cuki vagy és imádlak, azért 1x 2x fizethet a csaj is, főleg, hogy tanulsz, es mondd mdg neki nyugodtan, hogy ez a pénz dolog téged kicsit frusztrál, hodd el, meg fofja érteni! Te cuki kis lovag! naaagy cuppanosat küldök! 32N
2017. okt. 29. 12:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem, ha valaki lovagias, de ne akarj már ennyire megfelelni neki, mert megérzi az önbizalomhiányod és mész a barátzónába.
2017. okt. 29. 12:45
 8/12 anonim ***** válasza:
34%
Éreztesd vele, hogy nem lesz örökké pénzelve anyucitól meg apucitól. Ez túl luxus. Mondd meg neki hogy ez neked sok, és nem tudod támogatni a fényüző életét. Rendes tőled, hogy meghívod erre-arra, hogy meg akarsz neki adni mindent, de ez nem így működik. Le fog húzni teljesen anyagilag, és fel fog emészteni a megfelelési kényszer. Vagy vállalod és elfogadod hogy ő ilyen, és ki kell nyalni a seggét VAGY lelépsz és keresel egy normális csajt. Beszélj vele... Ennek nem lesz jó vége.
2017. okt. 29. 13:06
 9/12 anonim ***** válasza:
3%

Én ezzel a csajjal nem terveznék komolyan.

Kúrogasd, amíg tudod, de nem fizess neki semmit.

2017. okt. 29. 14:28
 10/12 anonim ***** válasza:
66%

2 dolgot mondanék:

1. Ha problémád van, nyisd ki a szád. Neked erre nem telik, vagy nem akarsz költeni, tök mindegy, a lényeg, hogy beszéld meg vele.

2. Én nem kezdenék olyan emberrel, aki ennyire elvan a saját világában. Azért csak úgy győzködni a másikat, hogy repüljön ki vele Dániába a hétvégére mert jó buli lesz? Hát nem tudom. Nekem vannak nálam rosszabb anyagi körülményben élő barátaim, és mindig figyeltem rá, hogy ne vegyem természetesnek a saját anyagi helyzetemet, hiszen ami nekem természetes, az másnak nem az. Aki ennyire nem gondol arra, hogy a másiknak vajon megengedhető-e valami anyagilag csak azért, mert NEKI ez a természetes... hát, nem kezdenék ilyen emberrel.

2017. okt. 29. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!