Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínos dolog. Mit tegyek ha a lány néha kicsit sokat vár el anyagilag úgy, hogy észre sem veszi?
Úgy néz ki együttvagyunk egy csajjal, én pedig totál szárnyalok. Nekem hihetetlenül bejön, én teljesen odavagyok érte. Külsőleg iszonyú bomba, aranyos okos humoros személyiség és nagyon magabiztos, nagyon bejön a csaj úgy ahogy van. Viszont nagyon el lett kapatva ahogy eddig észrevettem, anyuka pici királylánya bár nem ripacs vagy hárpia, hanem csak mindent megkapott. Az apja is mindent megvesz neki, mindent fizet mert még tanul. És én sem állok rosszul anyagilag, nem ilyen királylány koldusfiú dolog ez, de azért néha már megterhelő. Én is tanulok még (elvileg már csak idén) engem is "pénzelnek" otthonról csak én még mellette dolgozom is egyik ismerősöm vállalkozásában plussz otthonról is szoktam, de én nem nagyon költök, gyűjtögetek mert én is vállalkozni szeretnék majd.
Viszont ő nem ilyen. Minden nap étterembe jár, a legjobb "instabarát" belvárosi bisztrókba kajálgat és rengeteget vásárol, mindig kiruccannak ide oda barátnőivel. Komolyan szerintem havi 3-400at biztosan elkölt. De már a randi időszak sem volt olcsó, ugye le szerettem volna nyűgözni őt. Tudom, hogy az előző barátja is ilyen volt mint ő, és ő is elkényeztette mindenhogyan. Tényleg semmi bajom nincs vele emberileg de emiatt sokszor aggódok, hogy nem leszek elég jó. Egyszer volt egy nagyon kínos szitu, mikor (ő vidéki városban lakik alapból és én is) haza utaztunk volna és mondtam neki, hogy nahát csak nem egy vonattal megyünk "he-he"? Ő meg így, mi???? milyen vonat??? te vonatozol??? És akkor nagyon kínos csend, merthogy őt mindig kocsival cipelik le fel, én meg kis proli vonatoznék. Meg hát ő is rájött hogy rosszat szólt vagy nem is tudom szimplán ciki volt, szerintem ő is cikinek érezte meg én is. Meg ha együtt eszünk nyilván mindig meghívom, még ha mondja is, hogy jaj nem kell, tényleg nem kell. Így illik és kész, nem akarom, hogy ő fizessen ennyi. És volt, hogy elrepültek hétvégére barátnőjével azthiszem Dániába vagy Svédországba(?) akkor még nem voltunk együtt és komolyan győzködött, hogy menjek én is majd " jól elleszünk jó buli lesz :)" én meg egyrészt félek nagyon a repüléstől másrészt nem is volt alkalmas és nem akartam ennyit költeni, spórolós vagyok. Akkor azthittem ezzel el is rontom mert tuti lett volna valami, de szerencsére nem volt gond. Szeretem azthiszem és vele akarok lenni, meg szeretném beszélni ezt vele de a férfias büszkeségem nem engedi. Nem akarok kevesebb lenni mint az exe... Hogyan legyen ez? Rendes lány megértené csak nem akarom, hogy lenézzen. Hogyan csináljam???
"le szerettem volna nyűgözni őt"
Ezt személyiséggel kell tenni.
Csak személyiség számít.
"Így illik és kész"
Nem létezik illem.
És itt nagyon nem ez lenne legésszerűbb.
Te nézed le magad. Én is, hisz nincs érték az életedben s nem is keresed, nem akarok megalkotni.
Csak személyiség és szeretet számít. Minden más semleges, értéktelen e kettőhöz képest lényegileg.
Gondolkozz picit és tanulj önismeret, kommunikálni.
A kérdés, hány évesek vagytok. Én se vagyok egy anyagias ember, de a barátnődhöz hasonlóan burokban éltem, és sokáig nem fogtam fel, hogy van olyan ember, aki 18 év felett nem nyaralt még külföldön.
Én 17 évesen jöttem össze egy 23 éves sráccal, aki - hozzád hasonlóan - le szeretett volna nyűgözni, elkényeztetni, mindenáron "tartani velem a lépést", és leplezni, hogy ők anyagilag sokkal rosszabbul álltak, mint mi. 1 év múlva belőle egy kisebbségi komplexusos, féltékeny, kisajátító, versengő kisfiú lett, aki hisztizett vagy duzzogott, akárhányszor megnyilvánult a köztünk lévő különbség (többször voltam külföldön, jobb társadalmi osztályból lévő emberekkel tartom a kapcsolatot (pl: kiderült, hogy a "legszemetebb tanára" az egyetemen apukám egy régi barátja és van egy amerikai nagybátyám)
Ha tényleg nagyon tetszik, a következőket javaslom.
1. Soha ne akarj vele lépést tartani, mert csak rossz vége lesz.
2. Fogadd el, hogy jobb háttérrel rendelkezik, és próbáld a pénztárcádtól függetlenül lenyűgözni.
3. Ültesd le és magyarázd el neki, hogy vannak dolgok, amiket nem engedhetsz meg magadnak, és bár nem sajnálod tőle az életvitelét, el kell fogadnia, hogy melletted nem azon életszínvonalon élhet. Ha emiatt elhagy, akkor éretlen.
A lány részéről annyit, hogy biztosan fiatal, de elég tapintatlannak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!