Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mikor lesztek így ridegek egy fiúval, akivel addig jóban voltatok?
Figyelt kérdés
Nem tudom értelmezni a viselkedését, eddig nagyon lazán jól eldumáltunk bármiről. Jókat nevettünk ,sok mindent megosztottunk egymással. Az utóbbi időben egy másik lány is közel került hozzám ,de azzal csak kavartam,vele annyira nem vagyok jóban. Most így kicsit megváltozott a lány viselkedése, rideg lett velem, pedig én mondtam neki, h nagyon örülök, h vele bármit megoszthatok,és úgy kedvel engem ahogy vagyok. Aztán beközölte, h miről beszélek ,mi nem is vagyunk jóban. Aztán erre én úgy voltam vele, h akkor hagyom, de aztán eltelt egy nap és újra odajött hozzám dumálni, mintha mi sem történt volna. Ezt valaki tudná nekem értelmezni?2019. ápr. 2. 18:14
1/8 anonim válasza:
A másik lány akivel kavartal miatt.
2/8 A kérdező kommentje:
de miért?
az a másik lány nekem semmit se jelent
2019. ápr. 2. 18:28
3/8 anonim válasza:
De ő azt nem tudhatja, hogy neked semmit nem jelent. Miért nem mondod el neki? :)
4/8 A kérdező kommentje:
Erről a lányról nem is nagyon beszéltem neki, csak sokszor látta, h együtt vagyunk.
2019. ápr. 2. 18:54
5/8 anonim válasza:
Pont ez az... Ebben mi nem egyértelmű? Sokat voltatok együtt, amit ő is látott és bumm, levonta a rossz következtetést. Te mit gondolnál, ha a lány, aki tetszik sokat lógna egy másik sráccal?
6/8 anonim válasza:
Egyértelműen a másik lány miatt lett ilyen rideg...
7/8 anonim válasza:
Szerintem is a másik lány miatt.Fél hogy elveszít,mint barát vagy férfi, féltékeny,vagy többet érez,mint Te gondolnád.
8/8 anonim válasza:
Nem esik neki jól az a másik nő a képben, magamból kiindulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!