Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan veletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek, hogy valaki iránt teljesen elmúltak az érzelmeitek, pedig közben végig jóban voltatok?

Figyelt kérdés
Tehát tegyük fel sokáig szerelmes voltál valakibe, de nem jött össze a dolog... végül összejöttél valakivel, de azzal az illetővel még azóta is tartod a kapcsolatot, találkoztok is. Elmúlhatnak így az érzelmek? (Tudva, hogy sose lenne esélyetek nála.)
2012. dec. 14. 01:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire jó példa rá de volt egy nagy szerelmem annak idején. Mindig megakartam fogni magamnak de volt barátnöje stb. esélytelen volt. Azóta eltelt pár év van párom. Egyszer beszélgettünk az illetövel és utána találkoztunk. Rájött, hogy elb*szta a dolgot és összejött volna velem. Addigra én már nem mert ha akkor nem kellettem most se keljek + nem éreztem semmit mikor találkoztunk. Pedig...elég mély érzéseim voltak.
2012. dec. 14. 01:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem. Nem múlhatnak el az érzések.
2012. dec. 14. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!