Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt lennétek úgy valakivel, hogy még nincs túl az előző szerelmén teljesen?
Már nem szerelmes belé, de még mindig foglalkoztatja. Olyan szerelemről van szó, ami végül nem jött össze.
És ráadásul az a lány, aki tetszett neki, még mindig a haverja. (Kettesben nem találkoznak, de a nagy baráti összejöveteleken ott van ő is.)
Tudom, hogyha akkor ismerkedtünk volna meg, amikor már teljesen elfelejtette ezt a lányt, akkor tökéletes kapcsolatunk lenne, érdemes erre várnom és segíteni neki, hogy végleg elfelejtse? Vagy ez csak időpocséklás részemről?
Sajnos olyan srácról van szó, amilyet egész életemben kerestem, aki mindenben társam tud lenni és felhőtlenül boldogok vagyunk együtt. Még soha nem találkoztam ilyen emberrel, se lánnyal, se sráccal, szóval tényleg nem is reméltem, hogy létezhet ilyen személy... de így sajnos mégse felhőtlen az öröm.
Mit tennétek?
Első válaszoló, szerinted mi számít reális időnek?
Egyébként minden szuper lenne, látom rajta, hogy nagyon boldog velem, de ez akkor is elrontja a dolgokat számomra... bár még nagyon a kapcsolatunk elején vagyunk. De vajon túl tud-e úgy lenni valaha is, ha találkoznak néha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!