Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnatok ahoz, ha a csajotok megnezne a levelesladatokat, es elolvasna mindent amit meg akkor beszeltem valakivel amikor nem jartunk?
Az én leveleimet még Apuék sem bontják fel!
Az a személyes szférám. Abba senki sem léphet be.
A levelesládának van kulcsa. Ha viszont oda adtad nemi, akkor ne reklamálj.
Egy múltkori kérdésedben még nő voltál... Most pasi vagy?
Amúgy nem néznék bele, ha valamire kíváncsi vagyok, megkérem, hogy mutassa meg, de ez se nagyon fordult még elő. Viszont, Hál‘ Istennek nincs mit titkolnunk egymás előtt.
Jelenleg független vagyok, de exemmel akivel együtt éltünk mindenhez hozzáfértünk. Nagyon ritkán néztem be neki a mailjébe. De megtehettem ha akartam. Egy komoly kapcsolatban NEM LEHETNEK TITKOK. Persze a múltat meg le kell zárni. Szóval kérdés: MIT KERES A LEVELESLÁDÁDBAN OLYAN E-MAIL, VAGY OLYAN ISMERŐS E-MAILCÍME, AKIVEL A KAPCSOLATOT MÁR LEZÁRTAD? (kivéve persze ha nős voltál és a gyerek miatt tartani kell a kapcsolatot - no de hát kérem! ahhoz sem kell a régi levél! van telefon!)
Szóval elég fura, hogy te még nem zártad le a múltad! Töröld a régi dolgaid. SEMMI KÖZE A JELENEDHEZ!
Ha nekem az exem törölgetett volna, akkor az már azt jelenti, hogy kavar. Hál'Istennek ilyenre nem került sor. Cserébe én is becsületes voltam. Volt hogy az exneje írt. Én odavittem neki a ládából a levelet (felbontatlan!) és kérés nélkül miután elolvasta, megmutatta.
Nem a dedóba vagyunk, hogy dugdossuk egymás elől. Ha ketten házasok vagy együtt élnek - elkötelezték egymást - már nem csak udvarlásról van szó. Ketten azok akik számíthatnak egymásra. TITKOLÓZVA PEDIG MIT SEM ÉR!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!