Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnatok ahoz, ha a csajotok megnezne a levelesladatokat, es elolvasna mindent amit meg akkor beszeltem valakivel amikor nem jartunk?

Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 09:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekünk közös emailünk van: GMAIl fiókba érkezik az összes létező mailcimünk, így mindig mindenki olvassa a leveleket a házban! Nincsenek titkaink ;)
2012. dec. 9. 09:57
 2/12 anonim ***** válasza:

Az én leveleimet még Apuék sem bontják fel!

Az a személyes szférám. Abba senki sem léphet be.

A levelesládának van kulcsa. Ha viszont oda adtad nemi, akkor ne reklamálj.

2012. dec. 9. 10:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Kiakadnék. Más leveleibe beleolvasni még barátnőtől is parasztság.
2012. dec. 9. 10:10
 4/12 anonim ***** válasza:

Egy múltkori kérdésedben még nő voltál... Most pasi vagy?

Amúgy nem néznék bele, ha valamire kíváncsi vagyok, megkérem, hogy mutassa meg, de ez se nagyon fordult még elő. Viszont, Hál‘ Istennek nincs mit titkolnunk egymás előtt.

2012. dec. 9. 10:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem mondanám el neki a jelszavamat, akkor azt olvas amit csak akar, csak nem az én leveleimet.
2012. dec. 9. 10:21
 6/12 anonim ***** válasza:

Jelenleg független vagyok, de exemmel akivel együtt éltünk mindenhez hozzáfértünk. Nagyon ritkán néztem be neki a mailjébe. De megtehettem ha akartam. Egy komoly kapcsolatban NEM LEHETNEK TITKOK. Persze a múltat meg le kell zárni. Szóval kérdés: MIT KERES A LEVELESLÁDÁDBAN OLYAN E-MAIL, VAGY OLYAN ISMERŐS E-MAILCÍME, AKIVEL A KAPCSOLATOT MÁR LEZÁRTAD? (kivéve persze ha nős voltál és a gyerek miatt tartani kell a kapcsolatot - no de hát kérem! ahhoz sem kell a régi levél! van telefon!)

Szóval elég fura, hogy te még nem zártad le a múltad! Töröld a régi dolgaid. SEMMI KÖZE A JELENEDHEZ!

2012. dec. 9. 10:23
 7/12 anonim ***** válasza:
#6 - nő vagyok
2012. dec. 9. 10:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Ilyenekre mindig figyelek. Előzmények, üzenetek törölve, leveleket nem kapok, híváslistát és időt nullázom. Nem mintha rejtegetnivalóm lenne... De ha valaki belemászik a személyes szférámba, seggbe rúgom, bárki is legyen.
2012. dec. 9. 10:25
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha nekem az exem törölgetett volna, akkor az már azt jelenti, hogy kavar. Hál'Istennek ilyenre nem került sor. Cserébe én is becsületes voltam. Volt hogy az exneje írt. Én odavittem neki a ládából a levelet (felbontatlan!) és kérés nélkül miután elolvasta, megmutatta.

Nem a dedóba vagyunk, hogy dugdossuk egymás elől. Ha ketten házasok vagy együtt élnek - elkötelezték egymást - már nem csak udvarlásról van szó. Ketten azok akik számíthatnak egymásra. TITKOLÓZVA PEDIG MIT SEM ÉR!!!

2012. dec. 9. 10:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Kedves Reenie.No vagyok, de nem tudom, kit erdekel ez.Nem mindig teszek fel olyan kerdeseket amik pont velem tortennek meg.Talan az eggyik ismerosommel, vagy senkivel, csak kivancsi lennekaz ilyen szituaciokra.S nem tudom, hogy innen a gyakorikerdesek.hu regisztracios emberei kozul, kit a budos francot erdekelne, hogy no vagyok v sem, vagy hogy hany eves vagyok.Gyerekes...
2012. dec. 9. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!