Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már olyan az életedben, hogy a makacsságod vagy a becsületed miatt nem jöttél össze valakivel?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy félreértés volt köztetek, egyikőtök megbántotta a másikat és nem békültetek ki, így eltávolodtatok egymástól és nem lett belőle semmi, de a szívetek mélyén igenis akartátok a másikat.2012. nov. 23. 13:07
1/3 anonim válasza:
Hasonló történt. Volt egy szexpartnerem, akivel csak azért jártunk össze. Aztán egyszercsak beleszerettem. De nem mondtam el neki, inkább elköltöztem másik városba. Nem feltételeztem róla, hogy többet is akar, mert sose mondta, azt hittem csapatokban lógnak róla a csajok. Sok év elteltével beszéltünk újra, akkor kiderült, hogy ő is szerelmes volt belém. :(
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ilyen sztorikra vagyok kíváncsi.
2012. nov. 23. 13:15
3/3 anonim válasza:
Szóval ez végülis az önérzetem miatt nem jött össze, nem akartam koppanni, ezért nem kezdeményeztem a komoly kapcsolatot. Kár volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!