Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet teljesen más stílusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet teljesen más stílusú emberek között párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Konkrétan egy rocker + technos párosításra gondolok. Korkülönbség is van bőven, de az áthidalható, viszont így kb minden közös program kilőve mert nyílegyenest mások vagyunk...
2012. dec. 5. 02:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Én rocker sráccal 8 hónapig jártam.

A jelenlegi párom technos,már 4 éve együtt vagyunk.

Mind a két zenei stílus távol áll tőlem.

24/N

2012. dec. 5. 02:17
 2/21 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nem okozott/okoz gondot mondjuk a külön bulizás?
2012. dec. 5. 02:18
 3/21 anonim ***** válasza:

A zenei ízlés különbözősége nem számít abban az esetben, ha egyik fél sem akarja megtéríteni a másikat és nem tolja a párja képébe a sajátját.

Közös programnak válasszatok olyat, amit mindketten szerettek (pl. biciklizés, túrázás, bowling, vagy nem tudom, mit szerettek :))

2012. dec. 5. 02:23
 4/21 anonim ***** válasza:
Nem kell feltétlen zenét hallgatni mikor együtt vagytok. Menjetek moziba, egyetek, társasozzatok és full oké lehet
2012. dec. 5. 02:23
 5/21 A kérdező kommentje:
Megtérítésről egyikünk részéről sem lehet szó, ahogy ismerem magunkat. (: én pl. amikor tehetem, koncertekre járok... ő ugyanígy van a techno bulikkal... tudom, még korai a féltékenység, de nem esne jól ha mindig másokkal bulizna, ez fordítva is így van...
2012. dec. 5. 02:26
 6/21 anonim ***** válasza:

Régen,amikor a 8 hónapos kapcsolatom volt,bulizós voltam,akkor mindenki ment a maga útjára,én diszkó,ő kocsma.

A jelenlegi párom mellett nem járok bulizni,max a barátnőimmel összejövünk egy kis iszogatásra,hülyülésre.

A párom nem igazán bulizós.

2012. dec. 5. 02:29
 7/21 anonim ***** válasza:
Kaphatsz itt jó tanácsokat, példákat pro és kontra, de az esetek zömében ez nagyon személyfüggően működik. Ki kell próbálni. Legfeljebb nem megy. De ha működik..........
2012. dec. 5. 02:48
 8/21 anonim ***** válasza:
40%

Kizárt. Egyszerűen egy egyéjszakás kalandig jó lehet, de nem ez a bevett gyakorlat, nem ez szokott lenni. Egyszerűen egy sporotló/diszkós embernek teljesen más az ideálja, stílusa, testápolási igényei, életfelfogása, dolgokhoz való hozzáállása mint egy Rocker/klasszikus átlag embernek.

Olyan szinten más az életvitel, az elvek, az igényszint,hogy hosszútávon mindenképpen lennének súrlódások, csak egymás idejét rabolják az emberek így. Zene is nagyon meghatározó. Te mindig füldugót raksz be, ha épp ugat az Iron Maiden, te meg akkor,ha épp Scooter I'm Raving-ezik. Szóval ez így nem igazán megy hosszú távon. De minden stílusban, közegben megvannak a szép lányok, tudni kell szintedhez, pénzügyi helyzetedhez és stílusodhoz passzolót választani. Azon se csodálkozz,ha egy diszkós lánynak nem fog tetszeni a rocker fickó hónajkutyája meg szőrös lábai sem.

2012. dec. 5. 03:09
 9/21 anonim ***** válasza:
89%
8! Nem akarok kötekedni,de szerinted az igényesség mértéke valóban összefüggésben van a zenei stílussal? Büdös,toprongyos,fogatlan ribivel még nem találkoztál diszkóban?
2012. dec. 5. 03:46
 10/21 anonim ***** válasza:
Várj,ne feltétlen erre gondolj ápoltság okán. Lehet bárki tiszta. Inkább, hogy ki mennyire eppilálja a testét az eléggé megoszló ilyen téren. Van akit ez a téma elég kényesen érint. Rockerek kevesebbet törődnek szerintem ilyemivel,egy diszkós macának nagyobbak az elvárásai ilyen téren szerintem. Ők inkább a csupaszabb izmos testre kíváncsiak zömében. Rockre lányoknak meg zömében a szőrősebb,mackósabb ürkég a zsánerei zömében. Ha sőrhasa van ,az sem zavarja annyira őket,én úgy vettem észre. Vannak tehát ilyen elvárásbeli különbségek.
2012. dec. 5. 04:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!