Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet teljesen más stílusú emberek között párkapcsolat?
Az igaz,de ha már nem lehet megbeszélni az illetővel,hogy szedje le a bundát a barátnője kedvéért,hát nem is tudom. :D
De ez is megosztó nem? Nekem az ex rocker barátom valóban nem volt hajlandó leszedni a bundát,akkor nem zavart,mert akkora volt a szerelem.(Mondjuk a hónalj fóbiám sosem tudtam leküzdeni! :D ) A mostani párom technos ugyan,de nem hajlandó borotválni magát itt-ott,mondván,hogy szétszabdalja magát,de megengedte,hogy én szőrtelenítsem. :D Nekem szőr ide vagy oda,a hónaljaktól undorodom,de nagyon.
Igaza van annak aki azt írta h kizárt!
Szerintem is kizárt! Nem csak a zenéről van szó, hanem az életfelfogásról! Alap szinten más az életfelfogásuk, azért lett más a zenei ízlésük is, szóval ez csak annak a kitükröződése...Ideig-óráig működhet, de hosszú távon semmiképp sem....Én sem jönnék össze diszkós lánnyal, bár nem vagyok rocker, csak voltam (zeneileg még mindig, csak már nem úgy öltözöm)...mert más az életfelfogásom....alapszinten....
Most leírom a valóságot, és ha nem tetszik ne engem pontozzatok, de ez így van: egy átlagos rocker a diszkót gyökerek gyűjtőhelyének tartja, egy átlag diszkós meg a rockereket tartja gyökereknek, legalábbis a mi időnkben ez így volt....sztem senki nem akarja h a párja egy gyökérnek tartsa őt....ebből előbb utóbb konfliktusok lesznek....nem kicsik....
Valami közös pont csak van, ha már így összegabalyodtatok ;) Mainstream filmeket, sorozatokat tudtok együtt nézni/megbeszélni? Esetleg elmászkálni kultúrprogramokra? Megnézni a karácsonyi gagyisort akarom mondani vásárt? Elmenni jégkorizni?
Hasonló cipőben járok, rockerlány létemre sikerült összeszednem egy vér popper srácot.
Az azért nem igaz, hogy valaki "érettebb" lesz és otthagyja a rockot vagy már nem rocker srácokra fog vágyni....tipikus esete, úgy próbálni beállítani a rockot, mintha az csak egy kamaszkori hepp lenne.....talán tényleg az, de akkor a diszkó is az....de ahogy írtam: nem a zenéről van itt szó, az nem ok, csak tünet....
Nem attól mások az emberek, hogy más zenét hallgatnak, hanem azért hallgatnak más zenét, mert eleve mások! Ezt ne felejtse el senki! Senki nem véletlenül van azon az úton, amelyiken....
Utolsó: ti az 1% kivétel vagytok, amelyik erősíti a szabályt.
De ez r.hadtul nem általános dolog....azért is emeld ki te magad is, mert ez különlegesség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!