Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy, a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy, a nők (tisztelet a kivételnek) képtelenek felfogni, a mi pasik, teljesen másképp működünk mint ők? (nem csak a szexre gondolok) Tőlünk ezt alapból elvárják!

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 10:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem működtök másképp,még szexuálisan sem. És én sem működöm másképp, mint ti.

Mégis mire gondolsz???

2012. dec. 5. 10:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy érdekes kérdés, nőként válaszolok neked

Én például teljesen megértem hogy a párom másként működik mint én

De sok nő ezt nem érti meg, nem viselkedik nőként.

például nekem a párom mondta hogy velem azért szeret lenni ,mert hagyom hogy férfiként viselkedjen

Érzi azt hogy megvédhet engem, érzékeny vagyok és nőies, simulékony és igyekszem gondoskodó lenni.

Hagyom hogy barkácsoljon,szereljen hagyok neki teret érzelmi és értelmi téren is

Nem feltétlenül látom át mindig mindennek a miértjét, de ha neki olyan szükségletei vannak amik számomra

nem érthetőek/fontosak még nem csapom ki a patáliát, hanem hagyom érvényesülni :)

2012. dec. 5. 10:08
 3/14 A kérdező kommentje:
Mindig legyünk,türelmesek,megértők,nálunk pl egy égve felejtett lámpa iszonyatos botránykő,és még sorolhatnám!
2012. dec. 5. 10:08
 4/14 anonim ***** válasza:

Hát nem értelek. Én úgy leszarom az ilyen dolgokat, pedig nő vagyok.

Te a hisztérikákról beszélsz, de őket ne keverjük a nőkkel :)

2012. dec. 5. 10:10
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem vagy tipikus hidd,el ,ne vedd magadra,hisztérikából van több! Maradj ilyen!
2012. dec. 5. 10:16
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
:))) Férjem erre azt szokta mondani, ha van Isten, és ő teremtett minket ilyen különbözőnek, most mekkorákat mulathat rajtunk:) Néha mi is mintha nem egy nyelvet beszélnénk, pedig jól kijövünk egymással;) De az agyunk tényleg nem ugyanúgy működik, ezért sok a félreértés. Más a fontos egy nőnek és más a férfinak. De ha ezzel tisztába vagy, és megértéssel fordulsz a másik felé, nem akarod átnevelni /amire a nők tényleg hajlamosak, de pasik, ezt ne hagyjátok!!/, akkor nem ütköznek ki ezek a különbségek.
2012. dec. 5. 10:18
 7/14 anonim ***** válasza:
Nehezen tudom elképzelni, hogy egy égve felejtett villany legyen az igazi probléma kettőtök között.
2012. dec. 5. 10:22
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,tudom persze(okos enged)hogy szeretettel minden,működik,csak néha kicsit nehéz!
2012. dec. 5. 10:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Hidd el, sok pasi se képes felfogni,h egy nö másképp müködik.
2012. dec. 5. 10:59
 10/14 A kérdező kommentje:
Hajjaj!Tudom mi sem vagyunk,angyalok,egyébként,én szeretem,és tisztelem,a nőket.Aki pl kezet emel rájuk,nem tekintem,nemcsak,férfinak,embernek sem!
2012. dec. 5. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!