Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy, a nők (tisztelet a kivételnek) képtelenek felfogni, a mi pasik, teljesen másképp működünk mint ők? (nem csak a szexre gondolok) Tőlünk ezt alapból elvárják!
Szerintem nem működtök másképp,még szexuálisan sem. És én sem működöm másképp, mint ti.
Mégis mire gondolsz???
Ez egy érdekes kérdés, nőként válaszolok neked
Én például teljesen megértem hogy a párom másként működik mint én
De sok nő ezt nem érti meg, nem viselkedik nőként.
például nekem a párom mondta hogy velem azért szeret lenni ,mert hagyom hogy férfiként viselkedjen
Érzi azt hogy megvédhet engem, érzékeny vagyok és nőies, simulékony és igyekszem gondoskodó lenni.
Hagyom hogy barkácsoljon,szereljen hagyok neki teret érzelmi és értelmi téren is
Nem feltétlenül látom át mindig mindennek a miértjét, de ha neki olyan szükségletei vannak amik számomra
nem érthetőek/fontosak még nem csapom ki a patáliát, hanem hagyom érvényesülni :)
Hát nem értelek. Én úgy leszarom az ilyen dolgokat, pedig nő vagyok.
Te a hisztérikákról beszélsz, de őket ne keverjük a nőkkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!