Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit szólnátok,ha a randin kiderülne,hogy a pasi magasabbnak hazudta magát?
Első randin kiderülne,hogy alacsonyabb annál mint amit neten mondott.
Ott hagynátok őt?
Volt már ilyen randitok?
Kerti törpéket csak a kertben szeretem.
Azért tudja már egy pasi hogy ha alacsony akkor ne akarjon semmit egy normális magasságú lánytól.
26L
182cm
Volt már. És mivel én kimondottan magas pasi mániás vagyok, meg szoktam az ismerkedés első pár mondatában kérdezni.
Ha hazudik, vagy magasabbnak hiszi magát, mint amilyen, és mást mond, mint a valósàg a randin, akkor is azért a randit végigülöm, nem vagyok bunkó, de megmondom, hogy nem szeretnék több alkalmat, mindegy, hogy jófej vagy akármi, 180cm alatt nem találom vonzónak a férfiakat, úgyhogy lezárom.
Azért 1-es ez elég nagy túlzás.
Nekem párom alacsonyabb mint én mégis sikerült felszednie.
Vannak akiknek nem kizáró ok a magasság.
Nyilván a hazugság szerintem is gáz de azért nem kell az összes alacsony pasit degradálni.
De ha veszekszünk, elkapom a fejét a hónom alá, és barackot nyomok rá, ahogy az ovódában csinált az óvónéni, akkor még a pasi sértődik meg, pedig csak alacsonyabb.
És minden alacsony pasinál ezt akarom csinálni, úgyhogy nekem felejtősek a törpék, de a kertemben jól mutatnak.
5 vagy 15 centi?
És kompenzálja valamivel, jó kocsi, menő lakás, jó meló,...?
Volt aki hazudott benne,észrevettem de végülis nem emiatt nem lett belőle kapcsoalt.
165 Cm vagyok tőlem úgyis majdnem minden pasi magasabb így nálam nem szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!