Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éjszakás kaland volt csak? Fog még írni szerintetek?
Figyelt kérdés
Tinderen ismerkedtünk össze (aznap regisztráltam, 2 hosszú komoly kapcsolaton vagyok túl, mással soha nem voltam még ezen a 2 férfin kívül), irogattunk, sokat hívott, nagyon szimpatikus volt. Aztán első tali séta volt egy parkban, akkor nekem nem annyira tetszett, ő sem jelentkezett pár napig, aztán írt sokszor, de már nem volt olyan intenzív a dolog, folyton úgy írt hogy ha talizunk aludjak nála,stb mint aki csak szexelni akar. Megfogadtam, hogy elmegyek hozzá, talizok vele, de max beszélgetünk és nem lesz semmi. De csütörtökön sajnos nem így alakult. Boroztunk és sajnos lefekudtem vele. Jó volt a szex, jót beszélgettünk, jól éreztem magam. Nagyon megtetszett a pasi. Tényleg úgy érzem passzolnánk. De azt hiszem ő csak le akart velem feküdni és nagyon szomorú vagyok ez miatt. Semmiképpen nem vágyok szexkapcsolatra. Tudom nem kellett volna vele lefekudnom. Ezzel elszurtam2020. nov. 14. 15:39
31/37 anonim válasza:
Hát igen, nem véletlenül mondják hogy k.rvából lesz a legjobb feleség:)
33/37 anonim válasza:
Ezt én is kérdeztem a kérdezőtől, de nem. Legalábbis privátban nekem azt írta.
34/37 anonim válasza:
Én is nehezen tanultam meg, de akit érdekelsz, amiatt nem kell spekulálnod. Az jelentkezni fog, le se tudod vakarni.
Ha csak ritkán ír, meg pár mondatot, akkor csak éppen egotuningra kell neki a válaszod.
35/37 A kérdező kommentje:
Írt nemrég, jövő héten kv-ra hív... Hát kitudja mit akar 😂 már elengedtem a dolgot. De ha kihív, kimegyek mert miért ne.. 😁
2020. nov. 29. 17:41
36/37 A kérdező kommentje:
Nem, tényleg nem D betűs.😁
2020. nov. 29. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!