Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy éjszakás kaland volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éjszakás kaland volt csak? Fog még írni szerintetek?

Figyelt kérdés
Tinderen ismerkedtünk össze (aznap regisztráltam, 2 hosszú komoly kapcsolaton vagyok túl, mással soha nem voltam még ezen a 2 férfin kívül), irogattunk, sokat hívott, nagyon szimpatikus volt. Aztán első tali séta volt egy parkban, akkor nekem nem annyira tetszett, ő sem jelentkezett pár napig, aztán írt sokszor, de már nem volt olyan intenzív a dolog, folyton úgy írt hogy ha talizunk aludjak nála,stb mint aki csak szexelni akar. Megfogadtam, hogy elmegyek hozzá, talizok vele, de max beszélgetünk és nem lesz semmi. De csütörtökön sajnos nem így alakult. Boroztunk és sajnos lefekudtem vele. Jó volt a szex, jót beszélgettünk, jól éreztem magam. Nagyon megtetszett a pasi. Tényleg úgy érzem passzolnánk. De azt hiszem ő csak le akart velem feküdni és nagyon szomorú vagyok ez miatt. Semmiképpen nem vágyok szexkapcsolatra. Tudom nem kellett volna vele lefekudnom. Ezzel elszurtam

2020. nov. 14. 15:39
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Igaz
2020. nov. 14. 16:33
 12/37 A kérdező kommentje:
Ebben a percben írt!!!!!
2020. nov. 14. 16:56
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Mit írt?
2020. nov. 14. 16:59
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Online ismerkedésből még nem volt olyan "pasim", aki hosszan tervezett volna. Ha jó volt vele a szex és csak ennyit szeretne nem baj. Csak akkor tisztázzátok le.

Én nőként nagyra becsültem mikor nyíltan és egyenesen megbeszéltük, hogy ez csak szex lesz. Nem volt kihasználás se rossz érzésem. Élveztem a velük töltött időt, és még fel is fedeztem általuk a jó szexet, amit előzőleg a hosszú kapcsolatomból nem kaptam meg.

Szerintem egyszerűen beszélj vele. Tisztázzátok, hogy neki ez mi volt. Ha úgy gondolod, hogy menne a csak szex akkor pedig hajrá. Ez a legtisztább dolog. Ha azt mondja, hogy ennyi volt akkor sem kell rosszul érezned magad. Élvezted? Hát akkor meg? Volt egy jó kalandod. Egy kapcsolat után még jót is tesz pár kaland.

2020. nov. 14. 17:00
 15/37 A kérdező kommentje:
Hogy hogy vagy? :) én a hegyekben vagyok (hétvégén szokott járni a hegyekbe) hát ez nem nagy dolog, nem tudom, mit írjak? Vagyis nyilván nem várom hogy mondjátok, csak hogy Ti a helyemben hogy viselkednétek most?
2020. nov. 14. 17:01
 16/37 anonim ***** válasza:
73%
Azt, hogy te is szeretnéd, ha ismét benned lenne.... Úgyis erre megy ki a játék!
2020. nov. 14. 17:02
 17/37 anonim ***** válasza:
85%
14es szerintem jól írta. Próbáld meg vele tisztázni, hogy mit szeretne tőled. De semmiképp se hangozzon úgy az egész, mintha előítéleted lenne hogy csak ennyit akart.
2020. nov. 14. 17:06
 18/37 anonim ***** válasza:
13%
Valóban elszúrtad. Kicsit gyors volt a tempó, így csak begyűjtötte a skalpodat és továbblépett.
2020. nov. 14. 17:15
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Majd írj, kedves kérdező, hogy mi sült ki belőle. Ha mást nem privit. Engem érdekel, és remélem minden jól alakul. Drukkolok neked. ☺️
2020. nov. 14. 17:22
 20/37 anonim ***** válasza:
24%

ma 16:18

Nem véletlenül D betűvel kezdődik a neve?

Engem is meg akart húzni a pasi, pont tinderes az is... Komolyan kérdezem, kérdező!

2020. nov. 14. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!