Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy éjszakás kaland volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éjszakás kaland volt csak? Fog még írni szerintetek?

Figyelt kérdés
Tinderen ismerkedtünk össze (aznap regisztráltam, 2 hosszú komoly kapcsolaton vagyok túl, mással soha nem voltam még ezen a 2 férfin kívül), irogattunk, sokat hívott, nagyon szimpatikus volt. Aztán első tali séta volt egy parkban, akkor nekem nem annyira tetszett, ő sem jelentkezett pár napig, aztán írt sokszor, de már nem volt olyan intenzív a dolog, folyton úgy írt hogy ha talizunk aludjak nála,stb mint aki csak szexelni akar. Megfogadtam, hogy elmegyek hozzá, talizok vele, de max beszélgetünk és nem lesz semmi. De csütörtökön sajnos nem így alakult. Boroztunk és sajnos lefekudtem vele. Jó volt a szex, jót beszélgettünk, jól éreztem magam. Nagyon megtetszett a pasi. Tényleg úgy érzem passzolnánk. De azt hiszem ő csak le akart velem feküdni és nagyon szomorú vagyok ez miatt. Semmiképpen nem vágyok szexkapcsolatra. Tudom nem kellett volna vele lefekudnom. Ezzel elszurtam

2020. nov. 14. 15:39
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha két évig randiztatok volna, a pasi akkor is lelépett volna az első szex után. Vannak szex után lépő típusok. Ne bánkódj, te magad mondtad hogy élvezted a szexet, szóval semmi rossz nem történt. Annyi történt, hogy voltál randikon, jól érezted magad, szexeltél, jól érezted magad és nincs folytatása.
2020. nov. 14. 18:22
 22/37 A kérdező kommentje:
Kb 3 mondatot irogattunk... Elengedtem azt hiszem 😂 ha nem kellek akkor nem kellek
2020. nov. 15. 11:32
 23/37 anonim ***** válasza:
0%
Dehát írt, akkor miért nem kellesz? Ha tetszik, akkor ne kepessz!
2020. nov. 15. 19:58
 24/37 A kérdező kommentje:
Azóta nem írt 🥺😔
2020. nov. 17. 22:52
 25/37 anonim ***** válasza:
87%

Én is jártam ebben a cipőben. Nekem is írt az eset után pár nappal, de már nem azt, mint előtte, hogy talizzunk, hanem azt, hogy most nem tud jönni, mert izé bla bla, majd ekkor meg akkor. Mondtam, ok-ok, felfogtam, nem kell kifogást keresni 🙃 egy idő után törölt a Facebookról is.

Nekem nem jött be annyira, mégis szarul esett akkor, kihasználva éreztem magam, ráadásul szűz voltam- akkor el tudom képzelni, neked milyen, ha még tetszik is a pasi. Sohse bánkódj, ha nem fekszel le vele most, akkor addig fűz amíg meg nem teszed, de ugyanez a vége. Bár tiszta szívből kívánom, hogy ne legyen igazam és legyen még folytatás 😊

2020. nov. 17. 23:02
 26/37 anonim ***** válasza:
19%
De normális, átlagos sráchoz hozzá sem szóltok, egyből megy balra, csak a szépfiú kell. Hát tessék, élvezzétek:)
2020. nov. 17. 23:07
 27/37 anonim ***** válasza:
72%
Jaj hagyjad már. A "normális átlagos srácok" , akik a gyk-n picsognak, hogy kerülik őket a nők, nem is olyan normálisak és átlagosak, inkabb lúzerek. Bocsi. Huszonötös voltam.
2020. nov. 18. 19:36
 28/37 anonim ***** válasza:
20%
Persze, nyilván lúzer. Ennyi erővel ti meg nyilván mindenre kapható k.rvák vagytok:D
2020. nov. 18. 19:39
 29/37 anonim ***** válasza:
92%

Vannak ilyen férfiak, sajnos rá kellett jönnöm nekem is.

Fű fa virágot megígér, utána 2 variáció van:

1: még egy randi-ig sem jutunk el, mert épp összejött az ex barátnőjével újra, vagy fél, vagy szórakozik simán.

2: Miután megvolt a szex, köddé válik és biztos lehetsz benne hogy keresi a következő "áldozatát".

2020. nov. 18. 19:44
 30/37 anonim ***** válasza:
80%
28: jómagam már feleség és családanya vagyok, de nyugodtan nevezhetsz aminek akarsz. Te viszont, ha itt nyivákolsz, hogy jaj milyenek a nők, le se sz.rják a csóri átlagos normális srácot, akkor lúzer vagy, ez tény.
2020. nov. 18. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!