Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti is észrevettétek, hoyg ahogy idősödtök, annál szemetebbek, közönyösebbek veletek a férfiak?
Miért kellene a dobozodat helyetted cipelnie valakinek?
Beszélgetésnél is, lehet, hogy te vagy flegmább, tolakodóbb. Csak nem veszed észre.
Tényleg ne haragudj, de akkor segítek ha megkérnek rá. Ha odamegyek egy nőhöz a pakolóban, és kiveszem a kezéből a dobozokat még le is fog fújni gázspray-vel. :D
Vagy azt gondolod, mindenki azért él a földön hogy a te jólétedet szolgálja!?
Ha megkérsz segítek. Ha nem, akkor nem.
Ennyi. Ennek SEMMI KÖZE az életkorodhoz és a testalkatodhoz.
Egyetértek a 15-el. ELőször is nem tudhatja, nehéz-e a doboz. Másrészt lehet, valami miatt nem is emelhet, cipekedhet. Senkire nincs ráírva.
Most, járvány közepén pedig lehet, nem vágyott idegen emberek közelségére, cuccainak magához fogdosására.
#13: Kezeltesd az üldözési mániád.
Ezek szerint csak a kérdezővel történik ilyen.
Elárulom neked, kérdező, hogy kortól függetlenül szinte mindig segítek, vinni, felrakni ezt azt. Vonattal járok be dolgozni. Babakocsit segítek fel le venni. Idősebb mamikáknak a pakkjukat stb.
Régen az asszony szégyene volt, ha éhes volt a gyerek, ha gyűrött volt a ruhája stb... Most egyenjogúság van drágám. Mi is vasalunk stb... Te is cipelheted a kis dobozkádat. Azon felül, van olyan nő aki a segítség felajánlását is már zaklatásnak veszi. Lehet, hogy az a férfi aki neked nem segített, már járt úgy.
Idősebbeknek én is átadom a helyem. Sőt a velem egykorú hölgyeknek is, ha elfogadják, a vonaton. /sajnos van mikor úgy vagyunk mint a heringek/. 50 éves vagyok. Még ezek nekem zsigerből jönnek.
De te, olyan mint ha azt várnád el, hogy ezek neked alapból járnak.. 40 vagy. Kimentél a divatból.. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!