Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szakítanátok azért, mert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok azért, mert a párotok nincs megelégedve az alakotokkal és ennek hangot is ad? Pedig csak 1,5 hónapja járunk. Nagyon max 1-2 kiló felesleg ha van rajtam

Figyelt kérdés
Úgy gondolnám hogy 1 hónap után nagyon merész és bátor leoltani az alakom miatt, ami majd hogy nem toppos. Nem értem. Ha nem tetszem neki akkor miért kezdett el velem ismerkedni?
2020. nov. 3. 19:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Amit akart, azt megkapta.
2020. nov. 3. 20:35
 12/19 anonim ***** válasza:
73%

Szakíts. Ilyen esetben 2 dolog lehet: van egy nőiedálja, akár konkrét személy, akit nem kaphat meg soha, de a rejtett elégedetlenségét így juttatja kifejezésre, hogy semmiségek miatt bas..zogatja a külsődet. Sajnos én leragadtam egy ilyennél. Amikor azt mondta, miért nem növesztem meg a frufrumat, már tudtam, hogy valakire hasonlítanom kéne, aki neki A Nő. Nekem sajnos keskeny arcom van és nem áll jól, ha nincs frufrum.

Másrészt az is lehet, hogy nagyon is az ideálja vagy, ő feleannyira se jó pasi, mint te jó nő, emiatt aztán jobban érzi magát a bőrében, ha téged lehúzhat. Másrészt ha az önbizalmadat szépen leépítette, attól se kell nagyon tartania, hogy elhagyod, mert nem hiszed el, hogy te még valaha valakinek tetszenél.

Én így jártam. Egy időben a tükörbe se volt kedvem nézni. Kidobtam a sminkfelszerelésemet is. Számtalan lekicsinylő megjegyzés, aminek egy részét persze én erőltettem ki, mert úgy viselkedett, mint aki szégyell (nem fogta meg a kezem mások előtt) és tudni akartam, hogy a külsőmmel van-e baja. És jött, hogy te átlagos vagy és téged más férfiak is átlagosnak látnak és nem baj, hogy átlagos vagy, mert így éppen hozzá illesz, aki szintén átlagos. És amúgy sem kéne neki jó nő, mert azt félteni kell. És minek sminkelsz? És minek vettél magassarkút? Az esküvő után: szép volt a ruhád...És sorolhatnám.

Nekem ez jutott, te inkább ne ragadj le ebben.

Én már csak akkor lettem szerinte gyönyörű, amikor beleszerettem másba és az a más komoly veszélyt jelentett (és jelent mai napig is) rá riválisként.

2020. nov. 3. 21:48
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Ha tényleg 1-2 kiló és topos volna az alakod, akkor szerintem elég felszínes ha ilyenen van kiakadva. Illetve nem tetszene hogy megfelelési kényszert ébreszt bennem. Kiadnám az útját.

De ha az az 1- 2 kg netán 5-6 kg, az már látszódhat, és ha finoman motivál, még előnyödre is válhat.

2020. nov. 3. 22:05
 14/19 A kérdező kommentje:
174 cm és 60 kg vagyok. Szerintem teljesen arányosan oszlik meg rajtam. Én teljesen meg vagyok magammal elégedve.
2020. nov. 3. 22:54
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Fú, ez annyira az exemre emlékeztet!

Miért nem nyírom fel a hajam, miért nincs tetkóm, miért nicns piercingem, miért nem öltözöm így-úgy, utána kaptam én is, hogy ne haragudjak de szerinte híztam (nem, nem híztam). Kuka lett.

Teljesen jó, én alacsonyabb vagyok mint te, és 63 kiló, mégis soványnak!!! mondanak. Meg, hogy gebe vagyok. Szóval ez sokmindentől függ, de nincs baj veled. Élje ki máson ezt a beszólogatós vágyát.

2020. nov. 3. 23:16
 16/19 anonim ***** válasza:
4-5 után nem, másfél hónap után igen.
2020. nov. 3. 23:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Újrakezdem: 4-5 ÉV után nem szakítanék, de másfél hónap után igen, mert az kb. semmi.
2020. nov. 3. 23:51
 18/19 anonim ***** válasza:
4-5 ev utan nem? Az ilyen hulyet barmikor ki kell vagni.
2020. nov. 4. 05:11
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Biztos az eszed miatt.
2020. nov. 4. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!