Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szakítanátok azért, mert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok azért, mert a párotok nincs megelégedve az alakotokkal és ennek hangot is ad? Pedig csak 1,5 hónapja járunk. Nagyon max 1-2 kiló felesleg ha van rajtam

Figyelt kérdés
Úgy gondolnám hogy 1 hónap után nagyon merész és bátor leoltani az alakom miatt, ami majd hogy nem toppos. Nem értem. Ha nem tetszem neki akkor miért kezdett el velem ismerkedni?
2020. nov. 3. 19:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%

Meg akart dugni.

Szerintem ez olyan jel, ami után azonnal le kell vonni a tanulságot és továbblépni.

2020. nov. 3. 19:02
 2/19 anonim ***** válasza:
98%
Kidobnám, mint macskát szrni.
2020. nov. 3. 19:06
 3/19 anonim ***** válasza:
98%
Es meg mindig vele vagy?🤷‍♀️
2020. nov. 3. 19:09
 4/19 anonim ***** válasza:
93%
Át akar formálni, próbálja leépíteni az önbizalmad. Szerintem ebben a kapcsolatban semmi jóra ne számíts. Tényleg miért is jöttetek össze, ha nem tetszel neki eléggé? Neked meg az ő hozzáállása nem tetszik, ezt nyugodtan megmondhatod neki is. Meg azt is, ha tovább cseszeget akkor viszlát.
2020. nov. 3. 19:11
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
Igen. Pár hét(!) után előkerült a kritikus, elégedetlen, b.szogatós énje. Ilyen emberrel minden, csak nem jó és boldog egy kapcsolat. Én messziről kerülöm ezt a típust.
2020. nov. 3. 19:12
 6/19 anonim ***** válasza:
90%
Repülne! Ha plusz 10kg feljönne egy hosszú kapcsolatban, akkor megértem, és megköszönöm, ha szól, hogy nem ezt akartam, de nálatok szó nincs erről.
2020. nov. 3. 19:22
 7/19 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező engem éveken keresztül egy ilyen féreg tett tönkre lelkileg. Nem elég hosszú a hajam, mi ez a cipő, túl ilyen vagy, túl olyan vagy.... tudom már utólag, hogy mekkora hülye voltam, hogy nem hagytam ott egyből. Te ne kövesd el ezt a hibát, mert téged is tönkre fognak tenni.
2020. nov. 3. 19:30
 8/19 anonim ***** válasza:
97%
Sztem is csak le akarja epiteni az onbizalmad h o nagyobbnak erezze magát
2020. nov. 3. 19:53
 9/19 anonim ***** válasza:
97%
Ha az alatt az idő alatt híztam volna meg, megérteném, ha zavarja, mert azért egy kapcsolathoz fizikai vonzalom is kell. Ha így jött velem össze, és aztán kutyáz, akkor dobom, mert a francnak kell egy olyan tuskó, aki azért jött össze velem, mert könnyebbnek gondolta azt, hogy érzelmi zsarolással belekényszerít a fogyásba egy ducibb nőt, mint meghódítani egy nőt, aki már az ismerkedéskor is vonzó neki.
2020. nov. 3. 19:54
 10/19 anonim ***** válasza:
97%
Igen, szakitanék.
2020. nov. 3. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!