Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok azért, mert a párotok nincs megelégedve az alakotokkal és ennek hangot is ad? Pedig csak 1,5 hónapja járunk. Nagyon max 1-2 kiló felesleg ha van rajtam
Figyelt kérdés
Úgy gondolnám hogy 1 hónap után nagyon merész és bátor leoltani az alakom miatt, ami majd hogy nem toppos. Nem értem. Ha nem tetszem neki akkor miért kezdett el velem ismerkedni?2020. nov. 3. 19:00
1/19 anonim 

válasza:

Meg akart dugni.
Szerintem ez olyan jel, ami után azonnal le kell vonni a tanulságot és továbblépni.
4/19 anonim 

válasza:

Át akar formálni, próbálja leépíteni az önbizalmad. Szerintem ebben a kapcsolatban semmi jóra ne számíts. Tényleg miért is jöttetek össze, ha nem tetszel neki eléggé? Neked meg az ő hozzáállása nem tetszik, ezt nyugodtan megmondhatod neki is. Meg azt is, ha tovább cseszeget akkor viszlát.
5/19 anonim 

válasza:

Igen. Pár hét(!) után előkerült a kritikus, elégedetlen, b.szogatós énje. Ilyen emberrel minden, csak nem jó és boldog egy kapcsolat. Én messziről kerülöm ezt a típust.
6/19 anonim 

válasza:

Repülne! Ha plusz 10kg feljönne egy hosszú kapcsolatban, akkor megértem, és megköszönöm, ha szól, hogy nem ezt akartam, de nálatok szó nincs erről.
7/19 anonim 

válasza:

Kérdező engem éveken keresztül egy ilyen féreg tett tönkre lelkileg. Nem elég hosszú a hajam, mi ez a cipő, túl ilyen vagy, túl olyan vagy.... tudom már utólag, hogy mekkora hülye voltam, hogy nem hagytam ott egyből. Te ne kövesd el ezt a hibát, mert téged is tönkre fognak tenni.
8/19 anonim 

válasza:

Sztem is csak le akarja epiteni az onbizalmad h o nagyobbnak erezze magát
9/19 anonim 

válasza:

Ha az alatt az idő alatt híztam volna meg, megérteném, ha zavarja, mert azért egy kapcsolathoz fizikai vonzalom is kell. Ha így jött velem össze, és aztán kutyáz, akkor dobom, mert a francnak kell egy olyan tuskó, aki azért jött össze velem, mert könnyebbnek gondolta azt, hogy érzelmi zsarolással belekényszerít a fogyásba egy ducibb nőt, mint meghódítani egy nőt, aki már az ismerkedéskor is vonzó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!